Paarden

Hoewel er in Engeland vele bookmakers groot zijn geworden door mensen te laten wedden op paarden, wordt deze sport ook steeds populairder in Nederland. Er kan veel geld gewonnen worden als je over de juiste kennis beschikt. Doordat er bijna elk uur wel paardenraces plaatsvinden kan je altijd terecht bij bookmakers om een weddenschap af te sluiten op jouw favoriete paard. Belangrijk om te weten is dat de meeste weddenschappen Engelse termen hebben. Op deze pagina zal je alle informatie vinden die je nodig hebt om zelf eens een gokje te wagen op de paardensport.

Waar kan ik gokken op paarden?

Er zijn tegenwoordig enorm veel bookmakers op het internet te vinden en je hoeft niet meer de deur uit om een weddenschap af te sluiten. Vanuit huis kan je binnen enkele seconde al een weddenschap hebben afgesloten. Dit kan je live doen terwijl een race bezig is en het is ook mogelijk om op mobiel te wedden.

Grote evenementen

Tijdens grote evenementen kunnen bookmakers ook aantrekkelijke promoties beschikbaar stellen zodat je extra geld op je account ontvangt wanneer je een storting doet. Op deze manier kan je meer geld inzetten op een wedstrijd en wellicht kans maken op nog meer geld door op het juiste paard te wedden.

Paarden

Beste quoteringen

Gokgids.nl heeft gekeken naar bookmakers die de beste quoteringen bieden zodat je maximaal profiteert als je voorspelling juist is. Hieronder alvast een aantal voordelen van het hebben van een account bij een bookmaker:

Voordelen

  • De mogelijkheid om op tientallen tot honderden paarden races te wedden
  • Wedden op internationale paarden races over de hele wereld
  • Actuele details en statistieken over paarden zijn terug te vinden
  • Live wedden en weddenschappen kunnen gedurende een race afgesloten worden

Geld inzetten op paarden

Om zelf eens geld in te zetten op paarden zal je een account nodig hebben bij een onlineWedden op paarden bookmaker. Na het registreren van een account en het doen van een storting kan je een welkomstbonus ontvangen. Je kunt in het navigatiemenu snel navigeren naar de paardensport en daar kiezen tussen diverse paarden of toernooien / evenementen. Bij elke race worden quoteringen geboden en deze duiden aan hoeveel geld je ontvangt van de bookmaker wanneer je een weddenschap wint.

Quoteringen stijgen snel

Quoteringen kunnen hierdoor sneller stijgen en biedt je hogere winstmogelijkheden. De favorieten zullen een lagere quotering hebben, omdat de kans groter is dat deze gaan winnen. Door soms op de underdog te wedden kan je meer geld buitmaken.

Verschillende wedmogelijkheden

Bij het wedden op paarden kan er geld ingezet worden op diverse races, renbanen en vanuit andere landen. Het wedden op één of meerdere paarden tegelijk is ook mogelijk.

Beschik over de juiste kennis

Beschikken over goede kennis en weten welk paard in vorm is kan je helpen bij het maken van juiste beslissingen. Wij raden je aan om goed de ontwikkelingen in de paardensport in de gaten te houden alvorens je zelf eens een weddenschap gaat afsluiten.

Zie hier een aantal verschillende wedmogelijkheden staan, die mogelijk zijn als je op paarden gaat wedden bij één van onze aanbevolen bookmakers.

Each Way Bet
Een Each Way Bet is een weddenschap dat bestaat uit twee delen. Hierbij wed je op de winst en welke plek. Elk deel zal een gelijke inzet zijn, bijvoorbeeld: €1 op winst en €1 op plek. Het gedeelte met winst betekent dat het paard waar je op wedt moet winnen.

Het gedeelte met plek betekent dat je moet voorspellen op welke plek het paard komt. Met deze weddenschap kan je hogere uitbetalingen krijgen doordat het moeilijker te voorspellen zal zijn.

Flat Race
Een Flat Race is een parkoers zonder enige obstakels. Paarden kunnen aan één stuk door rennen. Het is aan de jockey om ervoor te zorgen de juiste posities aan te houden om met zijn paard de race te winnen. Bij online bookmakers kan je veelvuldig op Flat Races gaan wedden en ze zijn eigenlijk ook makkelijker te voorspellen. Het enige dat je moet weten is welk paard in vorm is of niet.

Inzetten op een paard
Het wedden op een enkele paard of meerdere paarden is mogelijk. Je kunt het combineren of ervoor kiezen om op één paard geld in te zetten. Door op meer paarden in te zetten (verschillende races) en ze juist te voorspellen, zal je hogere uitbetalingen krijgen. De odds ervan worden met elkaar vermenigvuldigd waardoor uitbetalingen hoog kunnen oplopen. Met bijvoorbeeld maar €1 inzet kan je al een quotering van in totaal 50 hebben, wat betekent dat je €50 wint!

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.