Hockey

Tegenwoordig met de vele wedopties bij online bookmakers zal het mogelijk zijn om op grote hockey wedstrijden te wedden zoals het wereldkampioenschap of tijdens de Olympische Spelen. Maar doordat bookmakers hun aanbod van weddenschappen steeds meer uitbreiden, kan men ook wedden op hockey in de Nederlandse competitie. Wanneer je nog nooit eerder hebt gewed op wedstrijden en een nieuw account gaat aanmaken, profiteer je direct van een wedbonus op Gokgids.nl. De beste bookmakers zijn voor jou geselecteerd om eens te gaan gokken op jouw favoriet tijdens een hockeywedstrijd. Het wordt nog leuker gemaakt doordat je niet alleen op een winnaar hoeft te wedden maar ook op het aantal doelpunten of welke speler een doelpunt scoort.

Mogelijke weddenschappen

Je kunt een keuze maken welke weddenschappen je wilt plaatsen rondom het hockey gebeuren. Hoewel het per bookmaker verschilt, kan je sowieso altijd wedden op uitslagen van wedstrijden. Wint team A, wint team B of spelen ze gelijk. Er zullen ook andere weddenschappen ter beschikking gesteld worden zoals hoeveel doelpunten in een wedstrijd worden gemaakt en wie deze maakt.

Over & Under weddenschap

Dit wordt ook wel de “over of under” weddenschap genoemd. Hierbij kan je ervoor kiezen om een bepaald aantal op te geven, als voorbeeld 2,5: heb je gewed op 2,5 under, dan mogen er niet meer dan 2 doelpunten gescoord worden om de weddenschap te winnen.

Waar op te letten?

Wanneer je bij bookmakers gaat wedden op hockey, zal je op een aantal dingen moeten letten. Wat een van de belangrijkste punten is dat je kijkt om welk type hockey het gaat. Je hebt namelijk ook veel bookmakers die vanuit het buitenland opereren en met hockey niet het veldhockey bedoeld, maar juist ijshockey.

hockey

IJshockey populair in Canada

In Canada is het bijvoorbeeld erg populair om op ijshockey te wedden, terwijl in Nederland het vaak zal gaan om het veldhockey. Nederland behoort tot een van de beste teams in deze sport en daardoor gaan steeds meer mensen hierop wedden.

Waar nog meer op letten

Zie hieronder nog een aantal punten waar je op kunt letten tijdens het plaatsen van weddenschappen:

  • Hoe hoog is de quotering voor de winnaar
  • Speelt de sterspeler uit het team mee
  • Wat is de vorm van een hockeyteam op dat moment
  • Statistieken van voorgaande hockeywedstrijden

Kennis speelt een grote rol

Zoals hierboven al aangegeven is het van groot belang om te bepalen op wie je gaat wedden bij hockey. Kennis zal een grote rol spelen en wedders zullen profijt hebben als zij meer kennis hebben over de sport en de teams die in hockeycompetities spelen. Je dient ook te weten wanneer je goede quoteringen krijgt of juist niet.

Denk je dat het team gaat winnen?

Krijg je een quotering van bijvoorbeeld 2,35 en weet je vrijwel zeker dat het team gaat winnen? Dan zal het een goede keuze zijn om erop te wedden als winnaar. Krijg je een quotering van 1,45 en zijn de teams aan elkaar gewaagd, dan kan je het beter laten om erop te wedden. Het risico is dan te groot en het zal niet veel winst opleveren.

Live wedden op hockey

Live wedden wordt steeds populairder onder de wedders in Nederland. Wanneer je een hockeywedstrijd live volgt, kan je tegenwoordig gewoon vanaf de bank direct een weddenschap plaatsen. De online bookmakers die Gokgids.nl aanbeveelt, zullen namelijk ook vaak apps beschikbaar hebben die compatibel zijn met alle mobiele apparaten.

Niet vooraf wedden

Zo kan je live wedden op hockey via je mobiele apparaat. Door een wedstrijd goed te volgen kan je op basis van hun vorm gaan bepalen wie er gaat winnen. Weet je vooraf nog niet zo goed hoe een team het er vanaf gaat brengen? Dan is het logisch om eens ervoor te kiezen om live te wedden in plaats van vooraf een voorspelling te doen.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.