Darten

Kijk je graag darts op tv? Ben je groot fan van darters zoals Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen? Dan kan je vandaag nog via Gokgids.nl gaan wedden op darts en extra verdiensten behalen. Wanneer jij denkt dat je verstand hebt van darten, dan is het aan te raden om eens een weddenschap af te leggen op deze spannende sport. Met de komst van grote namen in de Nederlandse dartwereld, is de populariteit en interesse in darts ook gaan groeien.

Quoteringen

Online bookmakers geven spelers de mogelijkheid om op darts te wedden. Zij houden alles goed in de gaten om de juiste quoteringen te geven aan een dartspeler. Zo zal een speler zoals Michael van Gerwen als winnaar een lage quotering krijgen en zijn tegenstanders een hogere quotering.

Grotere winsten pakken

Als je op de tegenstander van Michael gaat wedden, kan je de grootste winsten pakken. Dit komt doordat bookmakers zijn tegenstanders altijd als underdog zullen zien. Zo krijg je bijvoorbeeld 4x je inzet terug als je op James Wade zet, en 1,5 je inzet terug als je denkt dat Michael van Gerwen gaat winnen.

Darten

Potentiële winsten

Michael van Gerwen als winnaar van het WK, zal mensen maar een quotering van net onder de 2.0 opleveren. Maar denk je dat Raymond van Barneveld gaat winnen? Dan kan dit een hoge quotering van maar liefst rond de 35.00 quotering opleveren. Voor elke €1 die jij inzet, verdien je in dit geval gelijk €35, €34 winst dus!

Meer risico nemen

Soms is het bij het wedden op darts juist spannender om risico te nemen en op de underdog te wedden. En heel soms zal dit zelfs uitkomen! Dan zal het nog lekkerder voelen om gelijk te krijgen bij een dartweddenschap.

Wedden op PDC

De PDC (Professional Darts Corporation) is het hoogste podium voor darters. Uiteraard zal je bij bookmakers altijd op deze divisie kunnen wedden. De beste darters ter wereld spelen bij de PDC. Wanneer er weer een darttoernooi wordt georganiseerd, zullen bookmakers hierop inspelen.

Tijdens de wedstrijd wedden

Je zult op elke wedstrijd geld kunnen inleggen en zelfs live. Als de wedstrijd al is begonnen dan kan je ook inloggen op je account en wedden op de winnaar.

Live wedden

Het live wedden op darts is wat het zo spannend maakt. Als een Raymond van Barneveld bijvoorbeeld achterligt in sets tegen een andere speler, dan zal zijn quotering als winnaar hoger worden. Denk jij aan een comeback?

Voel je het aan je water of heb je veel vertrouwen in deze Nederlandse topdarter? Dan kan je alsnog gaan wedden op Raymond van Barneveld. Wanneer Raymond uiteindelijk toch nog weet te winnen, zal je weddenschap meer geld opleveren.

Wedden op BDO

De BDO kan gezien worden als de Jupiler League vergeleken met de Eredivisie bij het voetbal. De BDO staat ook wel bekend als British Darts Organisation.

Het was de eerste organisatie van grote dartstoernooien. De oprichters hiervan waren professionele darters, waaronder Eric Bristow, John Lowe en Phil Taylor. Ook zal het mogelijk zijn om op BDO darts te wedden.

Welke wedopties zijn beschikbaar?

Wanneer je gaat wedden op darts, zal het mogelijk zijn om te wedden op meer opties. De meest voorkomende wedopties tijdens dartwedstrijden zijn:

  • Winnaar van het toernooi of de wedstrijd
  • De precieze uitslag voorspellen
  • Hoeveel legs worden er gespeeld?
  • Hoeveel 180’ers worden er gegooid?
  • Wat is de hoogste uitgooi tijdens een wedstrijd of toernooi

Door op meerdere wedopties tegelijk te wedden, zal de quotering omhoog gaan. Op deze manier hoef je maar minder geld in te leggen om toch evengoed kans te maken op een mooi geldbedrag.

Meer opwinding

Als dartliefhebber zal er bij een weddenschap nog meer opwinding bij komen kijken. Je zult nu niet alleen de spanning van de wedstrijd hebben, maar ook de spanning van de kans op het winnen van geld.

Wedden op WK

Er zijn tegenwoordig veel darttoernooien en steeds meer worden live op televisie uitgezonden. Enkele voorbeelden zijn het WK en de Premier League. Bij de Premier League moeten dartspelers worden uitgenodigd om te mogen darten. Dit zijn vaak de topspelers in het klassement van dat jaar. Tien spelers doen hier aan mee en zullen wekenlang op de donderdag het tegen elkaar opnemen. Elke week kan je dan dus wedden op darts!

Wedden op Premier League

Het WK wordt één keer per jaar gehouden. Rond de kerst en begin het nieuwe jaar zal dit toernooi plaatsvinden. Goed het jaar induiken met een mooie winst op zak? Dan is het aan te raden om eens te gaan wedden op het WK darts. Meld je vandaag nog aan bij een online bookmaker via Gokgids.nl en je bent verzekerd van een betrouwbare bookmaker met licentie.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.