Basketbal

Hoewel in Nederland basketbal niet al te populair is, is het in Amerika een veel bekeken sport, zo niet, de meest populaire sport van allemaal! Als wij in Nederland het woord ‘basketbal’ horen vallen, dan denken wij gelijk aan Michael Jordan (‘s werelds beste basketballer aller tijden). Die overigens ook bekend staat om zijn kledinglijn. Zelf ook een groot fan van basketbal en wil je er geld mee verdienen? Dan kan je eens gaan wedden op basketbal bij één van de bookmakers op het internet.

Wedden op een basketbalwedstrijd

Zoals eerder besproken, kan je meer wedopties gebruiken bij een online bookmaker. Je hoeft niet altijd op een winnaar in een basketbalwedstrijd te wedden. Wed bijvoorbeeld eens op hoeveel doelpunten er in totaal gescoord worden. Wat ook een populaire basketbalweddenschap is, is het wedden op een handicap. Deze handicap betekend dat je inzet op een team en daarbij aangeeft dat zij met meer dan bijvoorbeeld 15 punten verschil winnen. Deze weddenschappen zijn moeilijker en zullen je meer winst opleveren.

Basketbal

4 periodes van twaalf minuten

Een basketbalwedstrijd duurt 4 periodes van twaalf minuten. Per periode kan je geld inzetten via de live wedden sectie. Online bookmakers geven je zo de mogelijkheid om elke keer je weddenschap aan te laten passen. Soms kan je zelfs een deel van je geld terugkrijgen door van een weddenschap af te zien.

Vele wedopties

Je hoeft niet perse op een winnaar bij het basketbal te wedden. Andere wedopties zijn beschikbaar om nog hogere quoteringen te krijgen. Op deze pagina zullen wij je uitleg geven over de quoteringen, wedopties, waarom te wedden en waar te wedden op basketbal. Overigens heeft Gokgids.nl de meest betrouwbare bookmakers opgezocht. Zo kan je gelijk gaan wedden, dat nog meer spanning toevoegt aan een basketbalwedstrijd.

Wedden op winnaar per periode

Wat ook een belangrijke optie is, is het wedden op de winnaar per periode. Zoals wij ook al hebben aangegeven: een basketbalwedstrijd heeft 4 periodes van twaalf minuten. Het komt niet vaak voor dat één team alle periodes voor zal staan. Wed bijvoorbeeld op team A als winnaar van periode 1 en geef aan dat team B uiteindelijk de voorsprong zal hebben in de volgende 3 periodes. Ook zal deze weddenschap weer meer opleveren dan alleen voor een winnaar te kiezen.

Gewonnen prijzen

Het leuke aan het wedden op basketbal is toch wel dat je er geld mee kunt winnen. Maar wat ook erg leuk is, is dat je op diverse weddenschappen geld kunt inzetten. Je hoeft niet eens op een basketbalwedstrijd te wedden, terwijl het wel met basketbal te maken heeft. Zet bijvoorbeeld geld in op de meest belangrijke basketballer van het jaar, ook wel MVP (Most Valuable Player) genoemd. Verder heb je nog weddenschappen zoals wie de beste coach van het jaar is geworden.

Hoe en waar wedden?

Allereerst zal je een account moeten aanmaken bij een bookmaker via Gokgids.nl om te kunnen wedden op basketbal. Bij je eerste storting kan je profiteren van een sportbonus. Klik op de categorie “basketbal” bij de bookmaker zelf en zie daar alle toekomstige basketbalwedstrijden weergegeven.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.