Ajax

Ben je groot fan van Ajax, Nederlands beste voetbalclub aller tijden? Dan wordt het eens hoog tijd om nog meer opwinding toe te voegen aan de wedstrijden die zij spelen. Je kunt wedden op Ajax en terwijl je al blij bent met winst, kan je er nu ook nog geld mee winnen. Door je aan te melden bij een bookmaker op Gokgids.nl, kan je weddenschappen plaatsen op Ajax als winnaar. Als je naar de prijzenkast gaat kijken, heeft deze club verreweg de meeste prijzen van alle Nederlandse voetbalclubs gewonnen. Het is dan ook niet zo gek om eens op hun te gaan wedden.

Waarom wedden op Ajax?

Zoals eerder aangegeven is Ajax een Nederlandse voetbalclub met de grootste prijzenkast. Ze hebben al eens prijzen gepakt in UEFA Cup, Europa Cup, Europese Supercup en hebben zelfs twee wereldbekers op hun naam weten te schrijven. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat je als Nederlander voor Ajax bent. Dit is meteen een goede reden om te gaan wedden op Ajax wedstrijden in de Eredivisie.

Wedden op alle Eredivisie wedstrijden

De online bookmakers zullen alle wedstrijden die gespeeld worden in de Eredivisie beschikbaar stellen. Velen wedopties zijn beschikbaar. Wanneer je eenmaal een account hebt aangemaakt kan je een storting doen. Na een eerste storting ontvang je vaak een extra bonus.

Deze kan gebruikt worden bij het wedden op sport, in dit geval voetbalwedstrijden. Op deze pagina zullen wij je uitleg geven over waarom het wedden op Ajax verstandig zal zijn. Daarbij bieden wij een samengestelde lijst met de meest betrouwbare bookmakers in Nederland.

Niet op specifieke wedstrijden wedden

Je hoeft niet perse op een specifieke wedstrijd te wedden. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld van tevoren al aan te geven dat Ajax aan het einde van het seizoen op nummer 1 zal eindigen in de Eredivisie. Iedere bookmaker geeft andere quoteringen. Daarom is het verstandig om bij meerdere bookmakers te kijken, waar je het meeste geld kunt verdienen met deze weddenschap.

Ajax

Weddenschappen plaatsen

Bookmakers zullen gokkers in staat stellen om live te wedden. Als een wedstrijd van Ajax al bezig is, kan men inloggen bij de bookmaker en weddenschappen plaatsen. Het kijken van jouw favoriete voetbalclub wordt zo nog leuker gemaakt. Want waarom niet een zakcentje bijverdienen terwijl je met je vrienden op de bank of gezamenlijk in de kroeg naar Ajax gaat kijken?

Andere wedopties bekijken

Niet alleen hoef je te wedden op Ajax als winnaar, maar je kunt ook andere wedopties bekijken. De bookmaker heeft altijd leuke opties beschikbaar zoals het wedden op het aantal hoekschoppen, het aantal gele of rode kaarten en/of wie er doelpunten scoort. Hoe moeilijker iets te voorspellen is, hoe hoger de quotering. Hoe hoger de quotering, hoe hoger de winst!

Hoe kan ik wedden?

Op Gokgids.nl krijg je de mogelijkheid om je aan te melden bij een bookmaker. Wij zijn een samenwerking gestart met de beste bookmakers die bonusaanbiedingen klaar hebben liggen. Voor alle bezoekers van onze website ligt er gelijk een bonus klaar bovenop een eerste storting. Zie rechts een aantal voordelen om te kiezen voor ons:

  • Profiteer van exclusieve sport bonus door je aan te melden bij een bookmaker via Gokgids.nl
  • Kennismaken met de beste en meest betrouwbare bookmakers met veel wedopties voor Ajax
  • Stortingen kunnen gedaan worden met een groot aantal stortingsopties

Welke bookmaker?

Het is geheel aan jezelf voor welke bookmaker je kiest. Op deze pagina worden alleen de echte toppers van Nederland weergegeven. Vandaar dat iedere keuze in principe juist zal zijn. Als je vandaag nog wilt wedden op Ajax, dan doe je er verstandig aan om alvast een account aan te maken.

Wanneer Ajax weer een wedstrijd gaat spelen kan je meteen op je account inloggen en geld inzetten. Uiteraard hoeft het niet perse een wedstrijd te zijn in de Eredivisie. Wedden op bijvoorbeeld de Champions League is ook mogelijk. Kijk op deze pagina voor de aanbevolen bookmakers en probeer het zelf eens uit.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.