Wielrennen

Wielrennen is een erg populaire sport, die door vele Nederlanders wordt gevolgd. Diverse etappes worden gereden en ook Nederlandse wielrenners doen mee. Je kunt bij online bookmakers wedden op de grote toernooien zoals Tour de France, Vuelta en de Giro. Ook op Nederlandse wedstrijden wedden is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan de Amstel Gold Race. Hierbij zullen honderden wedopties beschikbaar zijn. Zo kan je voorafgaand proberen te voorspellen wie je denkt dat de winnaar wordt van bijvoorbeeld de Tour. Ook kan je wedden op etappes (tussenrondes), als je denkt te weten wie een zege gaat behalen. 

Hoe werkt het?

Het voorspellen van de koploper, etappe winnaars of de winnaar van het gehele toernooi, kan veel geld opleveren. Als je de wielrenners sport al jaren volgt en er denkt verstand van te hebben, dan kan je eens een account gaan aanmaken bij een bookmaker.

Meer spanning

Door geld in te zetten zal je nog meer spanning meemaken tijdens het kijken. Op deze pagina geven wij je uitleg over hoe en waar te wedden op wielrennen. Zo kom je te weten waar je de weddenschappen moet afsluiten en waar de beste bonussen worden weggegeven. Ook kan je direct terecht bij onze aanbevolen bookmakers en zelf eens wedden op de wielrennerssport.

Wielrennen

Computer of mobiel

Het wedden zal erg gemakkelijk gaan. Je hoeft alleen een computer of mobiel te hebben met een internetverbinding. Als je kiest voor het mobiel wedden, dan kan je vanaf elke plek gaan gokken. Al sta te langs de kant te kijken, weddenschappen zijn binnen een handomdraai geplaatst.

Quoteringen per ingezette euro

Bij elke weddenschap zullen er quoteringen staan. Deze quoteringen gelden voor elke ingezette euro. Zet je 1 euro in en is het een quotering van 2.40, dan win je 2,40 euro met elke 1 euro inzet.

Hoe weddenschappen combineren?

Wat je kunt doen is het combineren van weddenschappen. Voorspellingen kunnen veel geld opleveren als je een weddenschap combineert. Bookmakers komen zelf met leuke wedopties zoals de populaire ‘head to head’ optie. Hierbij kan je vooraf gaan wedden op de twee bij elkaar gezette wielrenners. Wie wint er meer etappes? Wie rijdt langer in de gele trui? Wie eindigt als eerste in een bepaalde etappe? En nog veel meer!

Live gaan wedden

Ook kan je live gaan wedden op wielrennen. Als ze al bezig zijn kunnen quoteringen aangepast worden door de bookmaker. Het zal dus ook van belang zijn wanneer je inzet, om maximaal te profiteren van hoge quoteringen. Houdt daarom de bookmakers goed in de gaten als er een wedstrijd/ etappe is.

Op de underdog wedden

Niets is leuker dan het wedden op een underdog en uiteindelijk gelijk te krijgen. Als je nog niet zoveel verstand hebt van wielrennen, dan raden wij je aan om de tv wat vaker aan te zetten als ze weer bezig zijn. Ieder jaar worden er toernooien georganiseerd, waarbij wielrenners door de bergen van Frankrijk, Spanje of Italië rijden.

Weet je hoe de rit verloopt?

Denk jij te weten hoe de rit zal verlopen? Dan kan je een live voorspelling doen. Ook wanneer je intuïtie zegt dat een underdog gaat winnen, kan je net even wat meer risico nemen.

Waar wedden?

De online bookmakers op Gokgids.nl zal aan alle eisen van de gokker voldoen. Zo is de welkomstbonus gelijk al aantrekkelijk, biedt het velen wedopties en kan je live wedden. Ook zal de bookmaker een geldige vergunning hebben.

Veilig wedden op sport

Wij vinden het belangrijk dat de spelers veilig kunnen wedden op sport en de vergunning zorgt ervoor dat een bookmaker constant in de gaten wordt gehouden. De bookmaker moet zich aan strikte regels houden, wat een garantie is voor de gokker zelf, als het gaat om veiligheid.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.