Voetbal

Denk jij veel verstand te hebben van voetbal? Dan kan je vandaag nog veel geld verdienen met het wedden op voetbal. Het enige dat je hoeft te doen is een voorspelling te doen op voetbalwedstrijden bij een bookmaker. Er zijn meerdere bookmakers beschikbaar waar je sportweddenschappen kunt afleggen. Het zal niet uitmaken op welke voetbalcompetitie je gaat wedden. Je kunt wedden op de Eredivisie, Premier League, Bundesliga of zelfs het WK of EK.

Bij elke wedstrijd zal elke club een quotering krijgen. Deze quotering rekent uit hoeveel je betaald krijgt wanneer je de weddenschap juist hebt afgesloten. Door meerdere wedstrijden te combineren of te kiezen voor meer wedopties, zal de quotering stijgen. Heb je een favoriete club? Dan kan je op hun inzetten en twee vliegen in één klap vangen wanneer zij winnen. Geen favoriete club? Niet getreurd, wij zullen ervoor zorgen dat je de beste wedtips ontvangt!

Weddenschappen plaatsen op voetbalwedstrijden

Je kunt weddenschappen plaatsen door middel van een account bij een bookmaker. Veel bookmakers geven ook een gratis sport bonus weg bij aanmelding.

Bonus op eerste storting

Door een eerste storting te doen zal je gelijk profiteren van een aantrekkelijke geldbonus. Vaak zal er een lijst verschijnen met diverse sporten. Kies ‘voetbal’ en een lijst met aankomende voetbalwedstrijden zal tevoorschijn komen.

wedden op voetbal online

Zelf kiezen welke club

Het is aan jezelf op welke club of toernooi je gaat wedden. Het wedden op bijvoorbeeld de Champions League is enorm populair onder de wedders. Hoewel er niet vaak Nederlandse clubs ver komen, zijn ook veel mensen fan van clubs zoals Barcelona of Real Madrid.

Winst, verlies of gelijkspel

Nu je uiteindelijk de lijst met wedstrijden voor je hebt staan kan je ervoor kiezen om te gaan wedden. De meest voorkomende wedopties zijn winst voor de uit- of thuisploeg. Er kan bij het wedden op voetbal ook ingezet worden op een gelijkspel. Een gelijkspel betaalt vaak meer uit, omdat het minder vaak voor komt.

Meer wedopties

Door op een wedstrijd te klikken zullen er meerdere opties tevoorschijn komen. Daar kan je vervolgens andere sportweddenschappen plaatsen. Denk hierbij aan het aantal doelpunten dat gescoord worden, het aantal hoekschoppen, hoeveel gele kaarten en nog veel meer.

Live wedden mogelijk

Wanneer een voetbalwedstrijd al is begonnen en het begint toch te kriebelen. Je wilt graag geld inzetten maar je bent te laat. Nee, je bent niet te laat! Bookmakers hebben een ‘live wedden’ optie, waarbij mensen in real-time weddenschappen kunnen plaatsen op de live voetbalwedstrijd. Soms kan dit ook in je voordeel werken en voor een hogere quotering zorgen. Staat je favoriete club achter, maar ben je er zeker van dat zij gaan winnen? Dan ontvang je nu een hogere quotering dan vooraf al te gaan wedden.

Live meekijken op de site

Sommige bookmakers staan het toe dat je live mee kijkt via hun website zelf. Registreer je als klant, doe een storting en bekijk live de wedstrijden terwijl je wedt. Op deze manier kan je voor en tijdens wedstrijden wedden. De bookmakers zullen tussentijdse aanpassingen doen. Als een club voor staat, zal de quotering voor winst op hun ook drastisch omlaag gaan. Ze geven je de winst niet zomaar op een presenteerblaadje.

Hoe kan ik winnen?

Bij het wedden op voetbal zal je zelf veel invloed hebben op de uitkomsten. Het is anders dan het gokken in een online casino. Je hebt er misschien zelf veel verstand van of je weet vooraf al dat een club wint. Ook aan de hand van statistieken of stand op dat moment van de clubs, kan je een voorspelling doen.

wedden op voetbal tips

Voorbeeld

Laten we als voorbeeld nemen: Ajax tegen Roda JC. Uiteraard zullen de meeste mensen die kennis van voetbal hebben, wedden op Ajax. De kans is dan ook groot dat Ajax de wedstrijd zal winnen en zo ben jij een aantal euro’s rijker (afhankelijk van je inzet).

Hoe kan ik veel geld winnen?

Als je op bovenstaande wedstrijd op Ajax zal wedden, dan zal je er niet veel rijker van worden. Je zult enorm veel geld moeten inzetten om veel geld te verdienen. En dan nog is er een mogelijkheid dat Ajax niet eens wint. Sport is onvoorspelbaar, zo is het voetbal ook. Plus het feit dat Ajax hoogstwaarschijnlijk maar een lage quotering zal hebben. Laten we zeggen dat Ajax een quotering heeft van 1.20 tegenover Roda JC. Op elke euro die jij inzet, zal je €0,20 winst maken in dit geval.

Weddenschappen combineren

Om echt veel geld te kunnen winnen bij het wedden op sport, moet je ervoor kiezen om weddenschappen te combineren. Bookmakers geven mensen de mogelijkheid om op meer clubs of wedopties tegelijk geld in te laten zetten. Als je op twee voetbalwedstrijden gaat wedden en je hebt een quotering van 1.20 (Ajax) en een quotering van 2.00 (PSV als winnaar tegen Feyenoord), dan zullen deze met elkaar vermenigvuldigt worden. In dit geval zal je dus per euro (1.20 x 2.00 = 2.40) maar liefst €1,40 winst maken.

Waar kan ik weddenschappen afsluiten?

Er zijn veel online bookmakers die het toe staan om weddenschappen af te leggen op voetbal. Maar ook offline kan je een gokje wagen op een voetbalwedstrijd. Denk hierbij aan de TOTO.

Bij sigarenhandelaren kan je vaak een TOTO lot kopen en daar invullen op wie jij denkt te gaan winnen. Online hebben wij de bookmakers voor jou opgezocht. Alleen betrouwbare bookmakers met een vergunning zal je terugvinden op Gokgids.nl.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.