Tennis

Tennis is in Nederland best een populaire sport. Maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks worden er tenniswedstrijden gespeeld. Ook grote tennistoernooien zoals Australian Open, Wimbledon of de bekende Grandslams worden jaarlijks georganiseerd. Wist je al dat je ook kunt wedden op tennis en hier gelijk mooie geldbedragen mee kunt winnen? Kijk je graag tennis, maar wil je het nog spannender maken? Dan is het aan te raden om jezelf eens aan te melden bij een sportsbookmaker en daar weddenschappen te plaatsen op wedstrijden of toernooien.

Onvoorspelbare sport

Het mooie aan tennis is toch wel dat het een erg onvoorspelbare sport is. Terwijl bij andere sporten zoals voetbal of basketbal het gehele team de strijd moet aangaan met andere, zal het bij tennis om individuele spelers gaan.

Speler niet in vorm

Als deze tennisspeler niet in vorm is, dan kan dit resulteren in verlies. Als je goed in de gaten houdt wie in vorm is, dan kan je ook beter voorspellen wie kans maakt op het winnen van een tennistoernooi. En op deze manier kan je de juiste voorspellingen doen.
online wedden op tennis

Ondergronden bij Tennis

Hoewel de vorm van een tennisspeler erg van belang is, zal ook de ondergrond waarop gespeeld wordt mee spelen. Als groot fan van tennis zal je vast wel weten welke speler juist goed is op een ondergrond als bijvoorbeeld ‘gravel’ of ‘hardcourt’, terwijl de andere weer goed zijn op ‘gras (kunstgras)’.

Australian Open op Hardcourt

De Australian Open en US Open worden altijd gespeeld op Hardcourt. Wimbledon wordt op kunstgras gespeeld. Het zal belangrijk zijn dat je veel kennis hebt over tennis en niet zomaar gaat wedden op tenniswedstrijden. Want al is een speler erg slecht op gras, kan hij of zij juist als winnaar uit de boeg komen op gravel.

Live wedden

Je hoeft niet perse vooraf al te bepalen welke tennisser de wedstrijd gaat winnen. Je kunt ervoor kiezen om live te wedden op tennis. Dit geeft je een licht voordeel op het bepalen van een winnaar, maar zal wel voor lagere quoteringen zorgen. Als een speler bijvoorbeeld voor komt te staan dan kan je alsnog op diegene wedden als winnaar.

Wedden op Tennis online casino

Quotering omlaag

Maar juist omdat dit voor de hand liggend is, zal de bookmaker de quotering omlaag brengen. Terwijl je er minder geld mee wint, zal het ook minder risico’s met zich meebrengen en is het erg geliefd bij de gokkers in Nederland.

Vermoeidheid

Vermoeidheid kan ook de doorslag geven of een speler wint of verliest. Als een tennisser de vorige dag al zware tenniswedstrijden heeft gespeeld en ze de volgende dag weer moeten, kan de vermoeidheid toeslaan.

Quoteringen constant aangepast

Bookmakers letten hier ook op bij het geven van quoteringen. De quoteringen zullen in dit geval vaak omlaag gaan omdat veel mensen hierop gaan wedden.

Wedden op grote tennistoernooien

Australian open, Wimbledon, US Open & Grandslams zijn de populairste tennistoernooien. Je kunt vooral al zeggen wie een groot toernooi op zijn naam gaat schrijven. Doordat dit voorafgaand best een moeilijke weddenschap zal zijn, zal het wel gepaard gaan met hogere quoteringen!

Geld verdienen tijdens het kijken

Je kunt dus met deze tennisweddenschap meer geld gaan verdienen. Wij raden je aan om eerst eens wat vaker tennis op tv te kijken alvorens je gaat wedden op tennis. Leer de spelers kennen en bepaal dan pas wie je denkt dat er gaat winnen.

Velen bookmakers beschikbaar

Er zijn diverse bookmakers beschikbaar op het internet die je de mogelijkheid biedt om op tennis te wedden. Op Gokgids.nl hebben we meerdere online bookmakers getest voordat wij ze hier aanbevelen. Er is gelet op de welkomstbonus, het aantal wedopties en of ze betrouwbaar zijn. Ze zijn allen in het bezit van een geldige licentie.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.