Schaatsen

Het schaatsen is in Nederland erg populair. Dit komt voornamelijk vanwege de vele titels die Nederland al heeft gewonnen tijdens de Olympische Spelen. Nederland behoort tot de allerbeste als het gaat om schaatsen. Je kunt ook wedden op schaatsen terwijl je een toernooi bekijkt.

Daardoor kan je direct geld verdienen door de juiste voorspellingen te doen. Wij hebben een aantal online bookmakers opgezocht waar je weddenschappen kunt plaatsen op schaatswedstrijden tegen de beste quoteringen. Zit voortaan nog meer aan de buis gekluisterd als een Nederlandse schaatser een rit moet rijden!

Financieel er beter van worden

Wanneer je al een schaatsliefhebber bent en je denkt er verstand van te hebben, dan kan je er nu financieel ook beter van worden. Door te wedden op schaatsen kan je winst behalen als je op de juiste schaatser als winnaar hebt gewed.

Bookmakers wijzigen quoteringen

Het is ook mogelijk om live te wedden op sport als je in de gaten hebt wie er in vorm is. Bookmakers wijzigen live de quoteringen dus door op de juiste momenten een weddenschap af te sluiten, kan je er maximale winsten uit halen.

Via mobiel wedden

Vanaf de bank kan je comfortabel wedden op schaatsen via je mobiel. Je zult geen formulier meer bij de Primera in te hoeven vullen zoals de TOTO, maar je blijft thuis en kan terecht bij tientallen bookmakers.

schaatsen

Weddenschappen afsluiten

Heb je ervoor gekozen om weddenschappen af te sluiten op schaatsen? Dan zal je eerst een account moeten aanmaken bij een bookmaker. Je profiteert meteen van een wedbonus bovenop je eerste storting.

Gratis geldbonus

Sommige bookmakers geven zelfs al een gratis geldbonus om kosteloos een weddenschap te plaatsen zonder storting. Gokgids.nl is op zoek gegaan naar de meest betrouwbare aanbieders van sportweddenschappen. Storten kan met veilige methodes zoals iDEAL, Paysafecard, Creditcard of Neteller.

Voordelen

Zie hieronder nog een aantal voordelen van het wedden op schaatsen:

  • Nieuwe klanten zullen profiteren van een wedbonus
  • Wedden op schaatsers tegen de beste quoteringen
  • Live wedden op schaatsen vanaf elke plek, wanneer dan ook
  • Schaatswedstrijden worden nu nog spannender

Soorten weddenschappen bij Schaatsen

Wanneer bijvoorbeeld de Olympische Winterspelen weer wordt georganiseerd, zullen er veel weddenschappen beschikbaar voor het schaatsen. Veel Nederlandse schaatsers zullen de strijd aan gaan met andere schaatsers die op hun beurt weer voor hun land uitkomen. Je hoeft bij bookmakers niet perse te wedden wie een rit wint, maar je hebt ook tal van andere mogelijkheden.

Meeste medailles tijdens Olympische Spelen

Zo kun je bijvoorbeeld wedden op wie er de meeste medailles wint tijdens de gehele Olympische Winterspelen, of schaatsers op het podium komen te staan (Goud, Zilver & Brons) of onder welke tijd een schaatser een rit kan voltooien. Kortom, genoeg andere soorten weddenschappen die je kunt plaatsen om er geld mee te verdienen. Dit maakt het wedden op schaatsen meer interessant en hoef je niet op je favoriet te wedden maar kan je ook eens op andere schaatsers een weddenschap afsluiten.

Waar kan ik wedden?

Er zijn genoeg bookmakers beschikbaar op het internet en wij zijn alvast op zoek gegaan naar de beste bookmakers van Nederland. Uiteraard hebben wij ook gekeken of het mogelijk is om op schaatsen te wedden. Tevens hebben wij gelet of de bonus wel aantrekkelijk genoeg is en / of er een veilige speelomgeving wordt geboden.

Betrouwbare bookmaker

Het is van belang dat de bookmaker beschikt over een vergunning, zodat je zeker weet dat het om een betrouwbare bookmaker gaat. Meld je nu aan bij één van onze aanbevelingen en grijp een gratis geldbonus bovenop een eerste storting.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.