Premier League

Een van de bekendste competities in voetbal is de Premier League. Het is een competitie in Engeland en is vergelijkbaar met de Eredivisie in Nederland. Alleen de beste voetballers en clubs mogen hierin deelnemen. Wedden op Premier League wedstrijden kan de spanning verhogen tijdens het kijken van een wedstrijd. Hoogstwaarschijnlijk heb je een favoriete club in de Eredivisie.

Wedden op je favoriete club

Wanneer je naar je favoriete club kijkt, zal je veel meer spanning meemaken dan gewoonweg een andere voetbalwedstrijd te kijken niet waar? Nu kan je elke wedstrijd een favoriet hebben door erop te wedden! Geen saaie wedstrijden meer, maar elke wedstrijd zal een uitdaging zijn om te voorspellen wie er zal winnen. Denk jij genoeg kennis te hebben over voetbal? Dan raden wij je aan om deze kennis eens te testen door te wedden op voetbal in de Engelse competitie.

Hoe kan ik wedden op Premier League?

Om te wedden op de Premier League, zal je ten eerste een account moeten registreren bij een bookmaker op internet. Elke week kan je weddenschappen plaatsen op diverse wedstrijden. Niet alleen is het mogelijk om op de winnaar van een wedstrijd te wedden.

Premier League

Meer wedopties beschikbaar

Nee, er zijn veel meer wedopties aanwezig. De bookmakers schotelen je deze elke week weer voor. Door bij een bookmaker te gaan wedden kan je deze wedopties bekijken door op de wedstrijd zelf te klikken in het menu.

Extra spanning toevoegen

Wil je wat extra spanning toevoegen aan de Premier League wedstrijden? Dan bieden wij je nu de kans om bij de betrouwbaarste bookmakers een account te kunnen registreren. Niet alleen krijgen de wedstrijden zo een hogere amusementswaarde, maar je kunt er nog geld mee verdienen ook!

Ben je bekend met Engelse clubs?

Wanneer je erg bekend bent met Engelse clubs en denkt te weten wie er gaat winnen? Dan maak je nog meer kans. Door vooraf al over de juiste informatie te beschikken, zal een voordeel geven aan het afsluiten van goede weddenschappen.

Welke wedopties zijn populair

In Engeland gokt men maar al te graag op de Premier League. De meest voorkomende wedopties zijn het wedden op thuiswinst, gelijkspel of uitwinst. Deze worden vaak in deze volgorde weergegeven. Maar er zijn veel meer wedopties beschikbaar, die tevens ook meer geld op kunnen leveren.

Beide teams scoren

In Engeland gaan veel mensen wedden op Premier League wedstrijden waarbij ze zeggen dat beide teams een doelpunt scoren. Door precies te weten welke clubs agressief spelen of vaak doelpunten scoren, kan je er een mooi zakcentje aan over houden.

Lagere quotering meer winkans

Kiezen voor een lagere quotering is vaak voor de makkelijkste weg kiezen. Wel zal het makkelijker te voorspellen zijn welke club zal winnen, maar door weddenschappen te combineren, zal je hogere winsten kunnen boeken.

Weddenschappen combineren

Wij raden je dan ook aan om eens te proberen om meer weddenschappen per ‘bet slip’ aan te vinken. De quoteringen worden op deze manier met elkaar vermenigvuldigd en zal meer waard zijn.

Inzetten op 3 wedstrijden

Denk jij bijvoorbeeld drie wedstrijden ertussen uit te pakken waarbij je vrijwel zeker bent dat een bepaalde club wint? Voeg dan de drie wedstrijden bij elkaar en je kunt evengoed veel geld verdienen.

1 wedstrijd minder quotering

Want terwijl 1 weddenschap misschien maar 1.30 quotering zou bieden, kan het combineren van de Premier League wedstrijden ineens een quotering tot wel 3.00 tot 5.00 kunnen bieden.

Waar wedden op Premier League?

Tegenwoordig is het online wedden helemaal hip. Steeds meer gokkers blijven thuis om vanachter hun computer live te kunnen wedden op voetbal. Ook jij kunt er vandaag nog voor kiezen om vanuit huis te wedden op Premier League.

Account registreren

Registreer een gratis account bij een online bookmaker via Gokgids.nl en doe een storting. Stortingen kunnen al gedaan worden vanaf minimaal 10 euro. Doe vervolgens een Premier League voorspelling en wie weet heb jij het wel in je om veel geld te winnen met het wedden op voetbalwedstrijden.

 

 

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.