Wedden op WK Voetbal | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op WK voetbal

Een van de populairste toernooien ter wereld is het wereldkampioenschap voetbal. Het wedden op WK voetbal is ook erg populair in Nederland. Het komt 1 keer per vier jaar terug en er doen 32 landen aan mee. Het gastland is automatisch al gekwalificeerd, terwijl de rest van de landen zich moeten kwalificeren in voorgaande wedstrijden. Wanneer een land zich heeft gekwalificeerd, komen ze in een poule terecht met andere gekwalificeerde landen.

1e en 2e plek gaan door

Nu zullen zij het moeten uitvechten om als 1e of 2e in de poule te eindigen. Vervolgens zullen er twee per poule doorgaan en zal er elke wedstrijd een nationale ploeg afvallen. Uiteindelijk zal dit gaan bepalen wie de winnaar van het WK voetbal wordt. Lees verder voor meer informatie over het WK en hoe je kunt wedden op voetbalwedstrijden tijdens het WK.

Live wedden

Live wedden is mogelijk en diverse wedopties zijn beschikbaar. Uiteraard ontvang je ook een gratis bonus als je jezelf aanmeldt en een storting doet bij een bookmaker. Gokgids.nl heeft een aantal aanbevolen bookmakers hieronder geplaatst waar je direct terecht kunt. Je hoeft zelf niet meer op zoek te gaan en het zal mogelijk zijn om met een wedbonus je eerste voorspelling te doen.

Stadium

Waar kan ik allemaal op wedden?

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt erop wedden. Enorm veel weddenschappen worden per WK duel aangeboden door de bookmakers. Iedere bookmaker heeft zo zijn eigen opties, waarmee ze zich onderscheiden van de rest. Zo kan men wedden op wie de ‘gouden bal’ wint. Dit zal naar de speler gaan die het beste heeft gepresteerd op het WK voetbal toernooi.

Wie wint het toernooi

Of men kan wedden op een team die het gehele toernooi het minst aantal kaarten of overtredingen heeft gemaakt. En dan heb je nog de ‘gouden schoen’ voor de speler met het meest aantal doelpunten. Dit maakt het wedden op WK voetbal nog interessanter, en bovenal spannender.

Hoe te wedden op WK voetbal

Wereldwijd evenement

De gehele wereld kijkt er naar uit en miljoenen mensen kijken op hun tv de voetbalwedstrijden tijdens dit grote toernooi.

Bookmaker gevonden?

Je hebt uiteindelijk een bookmaker gevonden via Gokgids.nl? Dan kan je nu op hun hoofdpagina een account registreren. Vul je e-mail en gegevens in en je zult per e-mail je account kunnen verifiëren.

Binnen een paar stappen

Binnen een paar stappen ben je al ingelogd en kan je een keuze maken uit de betaalopties. Je wilt immers geld hebben op je account, om met echt geld te gaan gokken op WK wedstrijden. Nadat je de keuze hebt gemaakt, kan je profijt hebben van de welkomstbonus.

Waar wedden?

Onze experts zijn op zoek gegaan, met als reden de meest veilige en betrouwbare bookmakers te vinden. Doordat zij er veel tijd in hebben gestoken en elke bookmaker goed hebben getest, kan je ervan uit gaan dat ze betrouwbaar zijn en een licentie hebben.

Kies een bookmaker uit

Kies vandaag nog zelf een online bookmaker uit onze samengestelde lijst en ga wedden op WK voetbal. Profiteer meteen van een gratis bonus na het creëren van een account en het doen van een allereerste storting.