Wedden op Tour de France | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op Tour de France

De Tour de France is een erg populaire sport, die door velen Nederlanders wordt gevolgd. Diverse etappes worden gereden en ook Nederlandse wielrenners doen er aan mee. Je kunt bij online bookmakers wedden op Tour de France. Honderden wedopties zullen beschikbaar zijn. Voorafgaand kan je al proberen te voorspellen wie je denkt dat de winnaar wordt van de Tour. Ook kan je wedden op etappes (tussenrondes), als je denkt te weten wie een zege gaat behalen.

Hoe werkt het?

Computer of mobiel

Het wedden zal erg gemakkelijk gaan. Je hoeft alleen een computer of mobiel te hebben met een internetverbinding. Als je kiest voor het mobiel wedden, dan kan je vanaf elke plek gaan gokken. Al sta te langs de kant te kijken, weddenschappen zijn binnen een handomdraai geplaatst.

Quoteringen per ingezette euro

Bij elke weddenschap zullen er quoteringen staan. Deze quoteringen gelden voor elke ingezette euro. Zet je 1 euro in en is het een quotering van 2.40, dan win je 2,40 euro met elke 1 euro inzet.

Hoe weddenschappen combineren?

Wat je kunt doen is het combineren van weddenschappen. Voorspellingen kunnen veel geld opleveren als je een weddenschap combineert. Bookmakers komen zelf met leuke wedopties zoals de populaire ‘head to head’ optie. Hierbij kan je vooraf gaan wedden op de twee bij elkaar gezette wielrenners. Wie wint er meer etappes? Wie rijdt langer in de gele trui? Wie eindigt als eerste in een bepaalde etappe? En nog veel meer!

Live gaan wedden

Ook kan je live gaan wedden op Tour de France. Als ze al bezig zijn kunnen quoteringen aangepast worden door de bookmaker. Het zal dus ook van belang zijn wanneer je inzet, om maximaal te profiteren van hoge quoteringen. Houdt daarom de bookmakers goed in de gaten als de Tour de France bezig is.

Op de underdog wedden

Iedere etappe wedden

Vergroot vandaag nog de spanning bij iedere etappe door zelf eens te wedden op wielrennen, in dit geval de Tour de France. Ruim 20 etappes worden er gereden tijdens de Tour de France.

Vaker en meerdere weddenschappen

Dit betekend dat je enorm vaak en veel weddenschappen kunt plaatsen. Elke etappe zullen er weer meerderde wedopties beschikbaar zijn. Voorspel de winnaar van het klassement of ga wedden op de Tour de France winnaar.

Waar wedden?

De online bookmakers op Gokgids.nl zal aan alle eisen van de gokker voldoen. Zo is de welkomstbonus gelijk al aantrekkelijk, biedt het velen wedopties en kan je live wedden. Ook zal de bookmaker een geldige vergunning hebben.

Veilig wedden op sport

Wij vinden het belangrijk dat de spelers veilig kunnen wedden op sport en de vergunning zorgt ervoor dat een bookmaker constant in de gaten wordt gehouden. De bookmaker moet zich aan strikte regels houden, wat een garantie is voor de gokker zelf, als het gaat om veiligheid.