Wedden op Schaatsen | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op Schaatsen

Het schaatsen is in Nederland erg populair. Dit komt voornamelijk vanwege de vele titels die Nederland al heeft gewonnen tijdens de Olympische Spelen. Nederland behoort tot de allerbeste als het gaat om schaatsen. Je kunt ook wedden op schaatsen terwijl je een toernooi bekijkt.

Daardoor kan je direct geld verdienen door de juiste voorspellingen te doen. Wij hebben een aantal online bookmakers opgezocht waar je weddenschappen kunt plaatsen op schaatswedstrijden tegen de beste quoteringen. Zit voortaan nog meer aan de buis gekluisterd als een Nederlandse schaatser een rit moet rijden!

Financieel er beter van worden

Niet meer naar wedkantoren

Door de komst van internet hoef je niet meer naar een wedkantoor toe te gaan om te wedden op sport. Je zult nog meer plezier beleven aan de schaatswedstrijden. Het is voor iedereen bereikbaar en zelfs compatibel met mobiele apparaten.

Via mobiel wedden

Vanaf de bank kan je comfortabel wedden op schaatsen via je mobiel. Je zult geen formulier meer bij de Primera in te hoeven vullen zoals de TOTO, maar je blijft thuis en kan terecht bij tientallen bookmakers.

Wedden op Schaatsen

Weddenschappen afsluiten

Voordelen

Zie hieronder nog een aantal voordelen van het wedden op schaatsen:

  • Nieuwe klanten zullen profiteren van een wedbonus
  • Wedden op schaatsers tegen de beste quoteringen
  • Live wedden op schaatsen vanaf elke plek, wanneer dan ook
  • Schaatswedstrijden worden nu nog spannender

Soorten weddenschappen bij Schaatsen

Wanneer bijvoorbeeld de Olympische Winterspelen weer wordt georganiseerd, zullen er veel weddenschappen beschikbaar voor het schaatsen. Veel Nederlandse schaatsers zullen de strijd aan gaan met andere schaatsers die op hun beurt weer voor hun land uitkomen. Je hoeft bij bookmakers niet perse te wedden wie een rit wint, maar je hebt ook tal van andere mogelijkheden.

Meeste medailles tijdens Olympische Spelen

Zo kun je bijvoorbeeld wedden op wie er de meeste medailles wint tijdens de gehele Olympische Winterspelen, of schaatsers op het podium komen te staan (Goud, Zilver & Brons) of onder welke tijd een schaatser een rit kan voltooien. Kortom, genoeg andere soorten weddenschappen die je kunt plaatsen om er geld mee te verdienen. Dit maakt het wedden op schaatsen meer interessant en hoef je niet op je favoriet te wedden maar kan je ook eens op andere schaatsers een weddenschap afsluiten.

Waar kan ik wedden?

Er zijn genoeg bookmakers beschikbaar op het internet en wij zijn alvast op zoek gegaan naar de beste bookmakers van Nederland. Uiteraard hebben wij ook gekeken of het mogelijk is om op schaatsen te wedden. Tevens hebben wij gelet of de bonus wel aantrekkelijk genoeg is en / of er een veilige speelomgeving wordt geboden.

Betrouwbare bookmaker

Het is van belang dat de bookmaker beschikt over een vergunning, zodat je zeker weet dat het om een betrouwbare bookmaker gaat. Meld je nu aan bij één van onze aanbevelingen en grijp een gratis geldbonus bovenop een eerste storting.