Wedden op Paarden | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op Paarden

Hoewel er in Engeland vele bookmakers groot zijn geworden door mensen te laten wedden op paarden, wordt deze sport ook steeds populairder in Nederland. Er kan veel geld gewonnen worden als je over de juiste kennis beschikt. Doordat er bijna elk uur wel paardenraces plaatsvinden kan je altijd terecht bij bookmakers om een weddenschap af te sluiten op jouw favoriete paard. Belangrijk om te weten is dat de meeste weddenschappen Engelse termen hebben. Op deze pagina zal je alle informatie vinden die je nodig hebt om zelf eens een gokje te wagen op de paardensport.

Waar kan ik gokken op paarden?

Beste quoteringen

Gokgids.nl heeft gekeken naar bookmakers die de beste quoteringen bieden zodat je maximaal profiteert als je voorspelling juist is. Hieronder alvast een aantal voordelen van het hebben van een account bij een bookmaker:

Voordelen

  • De mogelijkheid om op tientallen tot honderden paarden races te wedden
  • Wedden op internationale paarden races over de hele wereld
  • Actuele details en statistieken over paarden zijn terug te vinden
  • Live wedden en weddenschappen kunnen gedurende een race afgesloten worden
Wedden op Paarden - Bron: Pixabay.com

Wedden op Paarden – Bron: Pixabay.com

Geld inzetten op paarden

Om zelf eens geld in te zetten op paarden zal je een account nodig hebben bij een onlineWedden op paarden bookmaker. Na het registreren van een account en het doen van een storting kan je een welkomstbonus ontvangen. Je kunt in het navigatiemenu snel navigeren naar de paardensport en daar kiezen tussen diverse paarden of toernooien / evenementen. Bij elke race worden quoteringen geboden en deze duiden aan hoeveel geld je ontvangt van de bookmaker wanneer je een weddenschap wint.

Quoteringen stijgen snel

Quoteringen kunnen hierdoor sneller stijgen en biedt je hogere winstmogelijkheden. De favorieten zullen een lagere quotering hebben, omdat de kans groter is dat deze gaan winnen. Door soms op de underdog te wedden kan je meer geld buitmaken.

Andere sporten om op te weddenAlle sporten


Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1 is erg populair in Nederland. Dit komt voornamelijk door Max Verstappen op dit moment. Wed dus hier op de Formule 1 autosport.
Lees meer
Wedden op Ajax
Wedden op Ajax
Wedden op Ajax wordt veelvuldig gedaan in Nederland. Ajax is één van de top clubs van Nederland en heeft de meeste bekers in hun prijzenkast staan.
Lees meer
Wedden op PSV
Wedden op PSV
In Nederland is PSV op dit moment de nummer 1 in de Eredivisie. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen op PSV gaan wedden.
Lees meer
Wedden op Darts
Wedden op Darts
Wedden op darts is tegenwoordig in Nederland steeds populairder aan het worden. Ga zelf ook eens wedden op de PDC, BDO, WK of Premier League.
Lees meer

Verschillende wedmogelijkheden

Het gedeelte met plek betekent dat je moet voorspellen op welke plek het paard komt. Met deze weddenschap kan je hogere uitbetalingen krijgen doordat het moeilijker te voorspellen zal zijn.

Flat Race
Een Flat Race is een parkoers zonder enige obstakels. Paarden kunnen aan één stuk door rennen. Het is aan de jockey om ervoor te zorgen de juiste posities aan te houden om met zijn paard de race te winnen. Bij online bookmakers kan je veelvuldig op Flat Races gaan wedden en ze zijn eigenlijk ook makkelijker te voorspellen. Het enige dat je moet weten is welk paard in vorm is of niet.

Inzetten op een paard
Het wedden op een enkele paard of meerdere paarden is mogelijk. Je kunt het combineren of ervoor kiezen om op één paard geld in te zetten. Door op meer paarden in te zetten (verschillende races) en ze juist te voorspellen, zal je hogere uitbetalingen krijgen. De odds ervan worden met elkaar vermenigvuldigd waardoor uitbetalingen hoog kunnen oplopen. Met bijvoorbeeld maar €1 inzet kan je al een quotering van in totaal 50 hebben, wat betekent dat je €50 wint!