Wedden op Olympische Spelen | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op Olympische Spelen

Het volgen van de Olympische Spelen wordt nog spannender gemaakt door er op te gaan gokken. Wat is nou leuker dan kans maken op echt geld tijdens jouw favoriete programma op televisie? Eens in de 2 wordt de Winterspelen en Zomerspelen georganiseerd. Dit is een internationale sportmanifestatie waarbij meer dan duizend atleten de strijd aan gaan met elkaar. Doordat er enorm veel verschillende sporten zijn zoals waterpolo, schaatsen, biatlon, skiën, speerwerpen, hardlopen, om er zomaar even een aantal te noemen.

Wedden op winnaars of team

De mogelijkheden zijn ongekend als je gaat wedden op Olympische Spelen. Je kunt wedden op een winnaar of team. Ook kan je van tevoren al aangeven hoeveel medailles je denkt dat een land zal halen. Dus in feite kan je ook wedden op een land als winnaar tijdens de Olympische Spelen. Voor de leukste wintersporten en zomersporten kan je terecht bij één van de bookmakers op onze website.

Olympisch zwemmen

Hoe kan ik wedden op Olympische spelen?

Als je wilt gaan wedden op Olympische Spelen, dan zal dit eenvoudig gaan. Je kunt een bookmaker bezoeken en een account registreren. Vervolgens kan je een keuze maken uit de beschikbare wedstrijden die op die dag gespeeld worden. Of je nou per ronde, evenement of een bepaalde afstand gaat wedden, iedere weddenschap kan geld opleveren.

Populaire weddenschappen

Populaire weddenschappen in Nederland zijn voor het schaatsen. Voornamelijk omdat Nederland er altijd al goed in is geweest. Zo heeft Nederland op dit moment al 45 gouden medailles behaald! Hiermee komen ze op de tiende plek te staan uit 45 landen. Dit succes heeft Nederland te danken aan schaatsers zoals Sven Kramer en Ireen Wüst, die al meerdere gouden medailles wonnen bij het schaatsen.

Welke wedopties zijn beschikbaar?

Zet in op bijvoorbeeld Sven Kramer als winnaar op de 5KM en zet in op Koen Verweij als winnaar op de 1KM. De quoteringen zullen met elkaar worden vermenigvuldigd. Elke 1 euro die je inzet, zal worden vermenigvuldigd worden met de totale quotering van de weddenschap.

Waar kan ik wedden?

Zoals je vast al wel weet, doet Gokgids.nl er alles aan om je de juiste informatie te geven over betrouwbare bookmakers of online casino’s. In dit geval kan je bij een bookmaker terecht voor alle weddenschappen op de Olympische Spelen.

Betrouwbare online bookmakers

Betrouwbare online bookmakers staan voor je klaar en geven meteen een welkomstbonus weg. Deze kan men pas claimen na het doen van een storting. En héél af en toe wordt er een gratis bonus zonder storting weggegeven.