Wedden op Max Verstappen | F1 weddenschappen | Gokgids.nl

Wedden op Max Verstappen

Bij het wedden op Formule 1 kan je wedden op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om te voorspellen wie wereldkampioen wordt, maar je kunt ook per race voorspellen wie er zal winnen. Het wedden op Max Verstappen is tegenwoordig erg populair. Hij neemt risico’s en heeft veel talent. Bookmakers zijn het hiermee eens en zien Max ook als een van de favorieten om een race te winnen.

Race winnen niet onmogelijk

Wanneer je besluit om online te wedden op Max Verstappen, moet je eerst op een aantal dingen letten. Hoe voelt Max zich op dat moment? Of hoe gaat het met het team Redbull? Vervolgens moet je ook kijken naar de vorm van andere concurrenten.

Ontwikkelingen F1

Het is van groot belang dat je op de hoogte bent van allerlei ontwikkelingen voordat je een voorspelling gaat doen. Het hoeft bijvoorbeeld niet eens iets te maken hebben met de Formule 1 zelf.

Wedden op Max Verstappen

Wedden op Max Verstappen – Bron: wikipedia

Welke weddenschappen kan je plaatsen?

Weddenschappen:

  • Welke positie Max Verstappen zal eindigen tijdens kwalificering?
  • Welke positie Max Verstappen eindigt in een race?
  • Valt Max uit (motorpech of ongeluk)?
  • Welke drie coureurs zullen eindigen op het podium?

Is Max beter dan zijn teamgenoot of anderen?

Hoe berekenen bookmakers quoteringen?

Bookmakers kijken vaak naar voorgaande prestaties. Aan het begin van een seizoen zullen zij kijken naar een voorgaand jaar, waardoor noteringen constant aangepast worden aan de hand van scores en prestaties. Doet iemand het goed in een seizoen en laat hij zien dat hij in staat is om een race te winnen? Dan zullen quoteringen zakken en kan je minder winst pakken als je op diegene gaat wedden als winnaar. Zo zal Lewis Hamilton vaak het minste opleveren door zijn goede prestaties in een Formule 1 seizoen.

Andere sporten om op te weddenAlle sporten


Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1 is erg populair in Nederland. Dit komt voornamelijk door Max Verstappen op dit moment. Wed dus hier op de Formule 1 autosport.
Lees meer
Wedden op Ajax
Wedden op Ajax
Wedden op Ajax wordt veelvuldig gedaan in Nederland. Ajax is één van de top clubs van Nederland en heeft de meeste bekers in hun prijzenkast staan.
Lees meer
Wedden op Darts
Wedden op Darts
Wedden op darts is tegenwoordig in Nederland steeds populairder aan het worden. Ga zelf ook eens wedden op de PDC, BDO, WK of Premier League.
Lees meer
Wedden op PSV
Wedden op PSV
In Nederland is PSV op dit moment de nummer 1 in de Eredivisie. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen op PSV gaan wedden.
Lees meer

Live wedden op Formule 1

Voordelen van live wedden

Het voordeel van live wedden is dat je gedurende de race kunt gaan voorspellen welke kant het op zal gaan. Ben je een kenner van de Formule 1 sport en denk je te weten wie er gaat winnen? Ga dan snel naar een bookmaker waar je een account hebt geregistreerd en plaats je weddenschap.