Wedden op Hockey | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op Hockey

Tegenwoordig met de vele wedopties bij online bookmakers zal het mogelijk zijn om op grote hockey wedstrijden te wedden zoals het wereldkampioenschap of tijdens de Olympische Spelen. Maar doordat bookmakers hun aanbod van weddenschappen steeds meer uitbreiden, kan men ook wedden op hockey in de Nederlandse competitie. Wanneer je nog nooit eerder hebt gewed op wedstrijden en een nieuw account gaat aanmaken, profiteer je direct van een wedbonus op Gokgids.nl. De beste bookmakers zijn voor jou geselecteerd om eens te gaan gokken op jouw favoriet tijdens een hockeywedstrijd. Het wordt nog leuker gemaakt doordat je niet alleen op een winnaar hoeft te wedden maar ook op het aantal doelpunten of welke speler een doelpunt scoort.

Mogelijke weddenschappen

Over & Under weddenschap

Dit wordt ook wel de “over of under” weddenschap genoemd. Hierbij kan je ervoor kiezen om een bepaald aantal op te geven, als voorbeeld 2,5: heb je gewed op 2,5 under, dan mogen er niet meer dan 2 doelpunten gescoord worden om de weddenschap te winnen.

Wedden op Hockey - Bron: Pixabay.com

Wedden op Hockey – Bron: Pixabay.com

Waar op te letten?

Waar nog meer op letten

Zie hieronder nog een aantal punten waar je op kunt letten tijdens het plaatsen van weddenschappen:

  • Hoe hoog is de quotering voor de winnaar
  • Speelt de sterspeler uit het team mee
  • Wat is de vorm van een hockeyteam op dat moment
  • Statistieken van voorgaande hockeywedstrijden

Kennis speelt een grote rol

Wedden op HockeyZoals hierboven al aangegeven is het van groot belang om te bepalen op wie je gaat wedden bij hockey. Kennis zal een grote rol spelen en wedders zullen profijt hebben als zij meer kennis hebben over de sport en de teams die in hockeycompetities spelen. Je dient ook te weten wanneer je goede quoteringen krijgt of juist niet.

Denk je dat het team gaat winnen?

Krijg je een quotering van bijvoorbeeld 2,35 en weet je vrijwel zeker dat het team gaat winnen? Dan zal het een goede keuze zijn om erop te wedden als winnaar. Krijg je een quotering van 1,45 en zijn de teams aan elkaar gewaagd, dan kan je het beter laten om erop te wedden. Het risico is dan te groot en het zal niet veel winst opleveren.

Andere sporten om op te weddenAlle sporten


Wedden op Darts
Wedden op Darts
Wedden op darts is tegenwoordig in Nederland steeds populairder aan het worden. Ga zelf ook eens wedden op de PDC, BDO, WK of Premier League.
Lees meer
Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1 is erg populair in Nederland. Dit komt voornamelijk door Max Verstappen op dit moment. Wed dus hier op de Formule 1 autosport.
Lees meer
Wedden op Max Verstappen
Wedden op Max Verstappen
Wedden op Max Verstappen wordt steeds populairder. Hij heeft al voor grote verrassingen gezorgd door o.a. als jongste courier een race te winnen.
Lees meer
Wedden op Feyenoord
Wedden op Feyenoord
Na wat moeizame jaren zijn er nu de resultaten weer voor Feyenoord. De reden waarom veel voetballiefhebbers weer een weddenschap op deze club plaatsen.
Lees meer

Live wedden op hockey

Niet vooraf wedden

Zo kan je live wedden op hockey via je mobiele apparaat. Door een wedstrijd goed te volgen kan je op basis van hun vorm gaan bepalen wie er gaat winnen. Weet je vooraf nog niet zo goed hoe een team het er vanaf gaat brengen? Dan is het logisch om eens ervoor te kiezen om live te wedden in plaats van vooraf een voorspelling te doen.