Wedden op Golf | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op Golf

Nederlanders kunnen wedden via buitenlandse wedkantoren, ook wel bookmakers genoemd. Het wedden op golf is in Nederland dan misschien niet zo populair, in andere landen wordt er volop gegokt op deze sport. Wanneer je gaat wedden op golf, zal het betekenen dat je geld gaat inzetten op een resultaat. Wanneer de voorspelling juist is, zal je geld winnen. De bookmakers zullen het geld uitkeren. Quoteringen zullen aangeven hoeveel winst je kunt maken per afgesloten weddenschap. Hoe hoger de quotering is, hoe meer geld je kunt winnen.

Wedden op iedere hole

Meerdere golfweddenschappen zijn beschikbaar zoals het wedden op een golfer als winnaar van een toernooi. Maar je kunt ook wedden op iedere hole en in hoeveel slagen een golfer de bal in een hole kan krijgen. Daardoor kent het wedden op golf vele mogelijkheden en kan je op vrijwel alles dat er op de golfcircuit gebeurt een gokje wagen.

Waarom wedden op deze sport?

Wanneer je gaat wedden op golf, zal het kijken van een wedstrijd of toernooi nog spannender maken. Een weddenschap is binnen enkele seconde al afgesloten als je al een account hebt. Je kunt dit via mobiel of vanachter je desktop uitvoeren. Online bookmakers geven je de mogelijkheid om geld te storten met betrouwbare stortingsmethodes zoals Neteller, Skrill, Paysafecard en iDEAL.

Winsten uit laten betalen

Heb je een voorspelling juist? Dan kan je de winsten direct uit laten betalen op je eigen bank. Afhankelijk van hoe je het uit laat betalen, kan het enkele uren tot enkele werkdagen duren. Het enige nadeel is dat je niet met alle stortingsmethoden ook het geld kan laten uitbetalen. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van bankoverschrijving.

Voordelen van wedden op golf

Aantal voordelen

Zie hieronder vast een aantal voordelen van het gokken op golf via internet:

  • Ontvang een gratis wedbonus bij registratie of storting
  • Live wedden mogelijk tijdens golfevenementen
  • Volledig anoniem weddenschappen afsluiten
  • Veel soorten weddenschappen mogelijk

Live wedden

Doordat er velen factoren invloed kunnen hebben op het verloop van een wedstrijd bij golf, kan het goed van pas komen om eens live te wedden. Vele bookmakers hebben tegenwoordig een mobiel platform of app, waar je met je mobiel kunt wedden.

Mobiel wedden

Pak je mobiel bij de hand, zet de televisie aan op golf en plaats live een weddenschap. Doordat je live gaat wedden op golf, kan je meteen zien wie er in vorm is en daar je geld op inzetten. Zet in wie een toernooi of evenement wint of in hoeveel slagen iemand de bal kan putten.

Waar kan ik het beste wedden?

Gokgids.nl heeft er haar werk van gemaakt om voor Nederlandse gokkers de juiste bookmakers aan te bevelen. Na een langdurig onderzoek wordt er een selectie gemaakt van enkel de beste bookmakers op internet. Ook is er gekeken of gokkers kunnen wedden op golf en er wel genoeg soorten weddenschappen beschikbaar zijn gesteld.

Bookmakers met vergunning

Als je kiest voor Gokgids.nl als jouw gids, weet je zeker dat je bij een betrouwbare bookmaker van sportweddenschappen zult belanden. Iedere aanbieder heeft een vergunning op zak en wordt ook gecontroleerd door onafhankelijke instanties.