Wedden op Eredivisie | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op Eredivisie

Het wedden op de Nederlandse Eredivisie is een van de leukste van allemaal. Tuurlijk kan je wedden op toernooien zoals het EK, de Champions League of bijvoorbeeld de Bundesliga (Duitse competitie), maar niets gaat boven onze eigen competitie. Je kent de spelers en je zult een favoriete club hebben. Door te gaan wedden op jouw club, kan je geld verdienen en maakt dit het kijken nog spannender. En nu hoef je niet alleen maar spanning mee te maken als jouw favoriete club aan het spelen is. Je kunt namelijk ook wedden op andere voetbalwedstrijden in de Eredivisie. Geen één wedstrijd hoeft meer saai te zijn!

Wie wint de schaal?

Live wedden

Bij een online bookmaker kan je live wedden tijdens wedstrijden of ervoor kiezen om vooraf al te voorspellen wie er gaat winnen. Lees op deze pagina verder voor meer informatie over het wedden op Eredivisie en waar je dit het beste kunt doen. Ook geven wij uitleg over diverse wedopties en hoe de quoteringen werken.

Welke wedopties zijn beschikbaar?

Inzetten op meerdere wedstrijden

Door op meerdere wedstrijden tegelijk geld in te zetten kan je enorme winsten pakken. Elke quotering van een weddenschap wordt vermenigvuldigd met de anderen. Voor bijvoorbeeld 1 euro kan je al kans maken op 150 euro met een quotering van 150.00.

Voorbeeld quoteringen

Als voorbeeld: Je zet in op Ajax als winnaar met een quotering van 1.50, vervolgens zet je in op PSV in een andere wedstrijd met een quotering van 2.50 en zet je ook nog eens in op Roda JC als winnaar met een quotering van 4.00. Als je deze quoteringen met elkaar vermenigvuldigd, kom je al uit op een totale quotering van 15.00. Bij elke 1 euro inzet, win je dus 15 euro!

Inzetten op eredivisie wedstrijden

Waar wedden?

Een weddenschap plaatsen kan bij een online bookmaker. Je hoeft niet meer de deur uit om de Toto in te vullen maar je kunt vanuit huis meteen gaan wedden op jouw favoriete clubs in de Eredivisie. Per wedstrijd zijn soms wel meer dan 50 verschillende wedopties beschikbaar.

Zelf bepalen wanneer te wedden

Dit betekent dat je veel keuze hebt en zelf kunt gaan bepalen waarop je gaat wedden. Tevens is het live wedden op voetbal ook mogelijk, zodat je keer op keer een andere weddenschap kunt plaatsen (ook al zijn ze al begonnen).

Betrouwbare bookmakers

Op Gokgids.nl vind je de meest betrouwbare bookmakers met een geldige vergunning. Maak een account aan via ons en ontvang een exclusieve bonus om te gebruiken bij het wedden op Eredivisie.

Ga de uitdaging aan

Ga de uitdaging aan en test je kennis over voetbal in Nederland. Gaat het je goed af? Dan kan jij je zakken vullen met het wedden op voetbalwedstrijden. De winst zal afhankelijk zijn van de quoteringen die worden aangegeven. Claim vandaag nog die geweldige welkomstbonus door middel van een storting te doen.