Wedden op Basketbal | Wedden op Sport | Gokgids.nl

Wedden op Basketbal

Hoewel in Nederland basketbal niet al te populair is, is het in Amerika een veel bekeken sport, zo niet, de meest populaire sport van allemaal! Als wij in Nederland het woord ‘basketbal’ horen vallen, dan denken wij gelijk aan Michael Jordan (‘s werelds beste basketballer aller tijden). Die overigens ook bekend staat om zijn kledinglijn. Zelf ook een groot fan van basketbal en wil je er geld mee verdienen? Dan kan je eens gaan wedden op basketbal bij één van de bookmakers op het internet.

Wedden op een basketbalwedstrijd

4 periodes van twaalf minuten

Een basketbalwedstrijd duurt 4 periodes van twaalf minuten. Per periode kan je geld inzetten via de live wedden sectie. Online bookmakers geven je zo de mogelijkheid om elke keer je weddenschap aan te laten passen. Soms kan je zelfs een deel van je geld terugkrijgen door van een weddenschap af te zien.

Wedden op Basketbal

Wedden op Basketbal

Vele wedopties

Wedden op winnaar per periode

Wat ook een belangrijke optie is, is het wedden op de winnaar per periode. Zoals wij ook al hebben aangegeven: een basketbalwedstrijd heeft 4 periodes van twaalf minuten. Het komt niet vaak voor dat één team alle periodes voor zal staan. Wed bijvoorbeeld op team A als winnaar van periode 1 en geef aan dat team B uiteindelijk de voorsprong zal hebben in de volgende 3 periodes. Ook zal deze weddenschap weer meer opleveren dan alleen voor een winnaar te kiezen.

Andere sporten om op te weddenAlle sporten


Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1 is erg populair in Nederland. Dit komt voornamelijk door Max Verstappen op dit moment. Wed dus hier op de Formule 1 autosport.
Lees meer
Wedden op Ajax
Wedden op Ajax
Wedden op Ajax wordt veelvuldig gedaan in Nederland. Ajax is één van de top clubs van Nederland en heeft de meeste bekers in hun prijzenkast staan.
Lees meer
Wedden op Feyenoord
Wedden op Feyenoord
Na wat moeizame jaren zijn er nu de resultaten weer voor Feyenoord. De reden waarom veel voetballiefhebbers weer een weddenschap op deze club plaatsen.
Lees meer
Wedden op Darts
Wedden op Darts
Wedden op darts is tegenwoordig in Nederland steeds populairder aan het worden. Ga zelf ook eens wedden op de PDC, BDO, WK of Premier League.
Lees meer

Gewonnen prijzen

Wedden op basketbal Het leuke aan het wedden op basketbal is toch wel dat je er geld mee kunt winnen. Maar wat ook erg leuk is, is dat je op diverse weddenschappen geld kunt inzetten. Je hoeft niet eens op een basketbalwedstrijd te wedden, terwijl het wel met basketbal te maken heeft. Zet bijvoorbeeld geld in op de meest belangrijke basketballer van het jaar, ook wel MVP (Most Valuable Player) genoemd. Verder heb je nog weddenschappen zoals wie de beste coach van het jaar is geworden.

Hoe en waar wedden?

Allereerst zal je een account moeten aanmaken bij een bookmaker via Gokgids.nl om te kunnen wedden op basketbal. Bij je eerste storting kan je profiteren van een sportbonus. Klik op de categorie “basketbal” bij de bookmaker zelf en zie daar alle toekomstige basketbalwedstrijden weergegeven.