Wedden op Ajax | Wedden op Eredivisie wedstrijden | Gokgids.nl

Wedden op Ajax

Ben je groot fan van Ajax, Nederlands beste voetbalclub aller tijden? Dan wordt het eens hoog tijd om nog meer opwinding toe te voegen aan de wedstrijden die zij spelen. Je kunt wedden op Ajax en terwijl je al blij bent met winst, kan je er nu ook nog geld mee winnen. Door je aan te melden bij een bookmaker op Gokgids.nl, kan je weddenschappen plaatsen op Ajax als winnaar. Als je naar de prijzenkast gaat kijken, heeft deze club verreweg de meeste prijzen van alle Nederlandse voetbalclubs gewonnen. Het is dan ook niet zo gek om eens op hun te gaan wedden.

Waarom wedden op Ajax?

Deze kan gebruikt worden bij het wedden op sport, in dit geval voetbalwedstrijden. Op deze pagina zullen wij je uitleg geven over waarom het wedden op Ajax verstandig zal zijn. Daarbij bieden wij een samengestelde lijst met de meest betrouwbare bookmakers in Nederland.

Niet op specifieke wedstrijden wedden

Je hoeft niet perse op een specifieke wedstrijd te wedden. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld van tevoren al aan te geven dat Ajax aan het einde van het seizoen op nummer 1 zal eindigen in de Eredivisie. Iedere bookmaker geeft andere quoteringen. Daarom is het verstandig om bij meerdere bookmakers te kijken, waar je het meeste geld kunt verdienen met deze weddenschap.

Weddenschappen plaatsen

Andere wedopties bekijken

Niet alleen hoef je te wedden op Ajax als winnaar, maar je kunt ook andere wedopties bekijken. De bookmaker heeft altijd leuke opties beschikbaar zoals het wedden op het aantal hoekschoppen, het aantal gele of rode kaarten en/of wie er doelpunten scoort. Hoe moeilijker iets te voorspellen is, hoe hoger de quotering. Hoe hoger de quotering, hoe hoger de winst!

Wedden op Ajax

Wedden op Ajax – Bron: Wikipedia

Andere sporten om op te weddenAlle sporten


Wedden op PSV
Wedden op PSV
In Nederland is PSV op dit moment de nummer 1 in de Eredivisie. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen op PSV gaan wedden.
Lees meer
Wedden op Darts
Wedden op Darts
Wedden op darts is tegenwoordig in Nederland steeds populairder aan het worden. Ga zelf ook eens wedden op de PDC, BDO, WK of Premier League.
Lees meer
Wedden op Max Verstappen
Wedden op Max Verstappen
Wedden op Max Verstappen wordt steeds populairder. Hij heeft al voor grote verrassingen gezorgd door o.a. als jongste courier een race te winnen.
Lees meer
Wedden op Hockey
Wedden op Hockey
Wedden op Hockey kan bij één van onze uitgekozen bookmakers. Wed zelf en verdien geld tijdens het kijken van een hockeywedstrijd.
Lees meer

Hoe kan ik wedden?

  • Profiteer van exclusieve sport bonus door je aan te melden bij een bookmaker via Gokgids.nl
  • Kennismaken met de beste en meest betrouwbare bookmakers met veel wedopties voor Ajax
  • Stortingen kunnen gedaan worden met een groot aantal stortingsopties

Welke bookmaker?

Wanneer Ajax weer een wedstrijd gaat spelen kan je meteen op je account inloggen en geld inzetten. Uiteraard hoeft het niet perse een wedstrijd te zijn in de Eredivisie. Wedden op bijvoorbeeld de Champions League is ook mogelijk. Kijk op deze pagina voor de aanbevolen bookmakers en probeer het zelf eens uit.