Wet Van Derden

De wet van derden is een online roulette systeem dat is gebaseerd op wiskundige feiten. Het houdt rekening met het feit dat in een bepaald aantal spins sommige nummers niet verschijnen. Wanneer een roulette wiel uit 37 vakken bestaat, zou in principe elk vak een keer vallen binnen 37 beurten. Maar omdat een wiel bijvoorbeeld 37 vakken heeft bij Europees roulette (1 tot en met 36 en een 0), zal dit niet betekenen dat iedere volledige 37 beurten elk vak een keer aan de beurt komt. Sommige nummers kunnen twee keer vallen, waardoor andere nummers niet vallen.

Je kunt het vergelijken met Keno

In principe kan je het online roulette vergelijken met Keno (bingo variant). Daar worden bijvoorbeeld 20 ballen getrokken en de kans dat dezelfde 20 ballen worden getrokken is minimaal. Iedere spin van het wiel is willekeurig en je kunt er nooit van uit gaan dat alle nummers vallen. Maar hoe werkt het wet van derden systeem voor roulette dan eigenlijk? Lees verder in dit artikel om erachter te komen!

Wet Van Derden

Nummers aan ene kant van het wiel vaker raken

Resultaten zullen zijn dat aan de ene kant van het wiel nummers vaker geraakt worden dan de andere. Hierdoor kan het zo zijn dat sommige nummers twee keer of vaker raken dan vakken op de andere kant van het wiel.

1/3e van de nummers valt niet

Daardoor zal ongeveer 1/3e van de nummers niet verschijnen in 37 roulette spins. Dit komt doordat er ongeveer 25 geraakt zullen worden en 12 niet, een derde dus.

Gebruik de info om winst te maken

Is het mogelijk dat je deze informatie kan gebruiken om als winnaar het online casino te verlaten? Het antwoord hierop is ja en nee. Het hangt af van hoe je het wet van derden systeem toepast op de roulette tafels. Er zijn wel manieren om sessies winnend af te sluiten, dit zullen wij hieronder uitleggen.

Hoe werkt het?

Om dit systeem toe te passen zal je altijd eerst even de roulette tafel goed in de gaten moeten houden. Dan pas kan je geld gaan inzetten en houd je bij op welke nummers je de fiches hebt geplaatst. Wanneer de theorie klopt, zal na 36 rondes 1/3e van de nummers niet gevallen zijn. Probeer vervolgens eens geld in te zetten op nummers waarvan je denkt dat gaan vallen.

Niet gegarandeerd winst

Maar uiteraard zal dit je niet gegarandeerd winst opleveren. Het kan maar zo dat wel alle nummers vallen, al is de kans erg klein. Na een aantal rondes ben je erachter welke nummers het meeste vallen en kan je ervoor gaan kiezen om hierop in te zetten. Ieder systeem heeft zijn voor- en nadelen, zo ook het wet van derden systeem voor roulette.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.