Red Bet Strategie

Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn de rode en zwarte gebieden op een roulette tafel het meest geliefd onder de roulette spelers. De red bet strategie zal ook toegepast worden op deze inzetmogelijkheden – vaak enkelvoudige kansen genoemd. Met deze strategie is het mogelijk om het huisvoordeel te verlagen en zo meer kans te maken op winst op de lange termijn. Je zult bij het verliezen van een ronde de inzet verdubbelen op rood en op zwart zal je de inzet constant hetzelfde houden.

Hoe werkt de red bet strategie?

Het basisprincipe van de red bet strategie is zeer eenvoudig. Je zult beginnen met geld in te zetten op rood en houdt dit aan. Tegelijkertijd speel je ook met een constante inzet op de zwarte nummers. Daardoor zal je op een geleidelijk niveau winsten kunnen behalen.

Hoewel het maar 1 keer de inzet uitbetaalt, kan het na een aantal gewonnen rondes erg hoog oplopen doordat je de inzet verhoogd. Wanneer je een weddenschap verliest, zal je weer terug gaan naar de oorspronkelijke inzet. De inzet op de zwarte nummers zal niet veranderen – of je nou wint of verliest.

Red Bet Strategie

Waarom heet het red bet?

De naam heeft het te danken aan de inzetten dat je plaatst als je gebruik gaat maken van een red bet strategie. Je zet namelijk altijd je geld in op rood en deze zal verdubbeld worden naarmate je meer rondes speelt. De naam beschrijft in principe duidelijk wat je doet tijdens het toepassen van dit roulette systeem.

Belangrijk om te weten

Wat wel erg van belang is dat je van tevoren met jezelf afspreekt hoeveel winst je in totaal wilt gaan winnen. Heb je dit doel bereikt? Dan kan je stoppen met het verdubbelen van de inzet en weer vooraf aan beginnen. Ook is het van groot belang dat je een starteenheid hebt bepaald, bijvoorbeeld €5. Je dient wel een groot saldo te hebben voor deze strategie omdat je constant de inzet verdubbeld.

Handige extra tips

Wanneer de bal in het nul gebied van het roulettewiel valt, kan je de inzet op zwart ook een keer verdubbelen. Dit zal bij een volgende ronde bij winst de verliezen weer beperken. Wat ook een goede tip zal zijn om deze strategie alleen toe te passen bij het Europees of Frans roulette.

Spelen op varianten met een enkele nul

Deze hebben namelijk maar een enkele nul in plaats van twee nullen bij Amerikaans roulette. Zo is er maar één gebied waar je rekening mee hoeft te houden met de red bet strategie.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.