Parlay Systeem

Veel roulette systemen kunnen gebruikt worden op de roulette tafels. Maar soms zit de complexiteit in de weg, waardoor beginnende spelers het liever niet toepassen. Het Parlay systeem is gelukkig een systeem dat eenvoudig is toe te passen en je tegelijkertijd wel structureel inzetten plaatst om de winkansen te vergroten. Wanneer je deze strategie gaat gebruiken – zal je als speler vooraf moeten bepalen hoeveel winst je in totaal wilt behalen per sessie.

Je bepaald vooraf hoeveel winst je wilt behalen en dan kan je geld inzetten op nummers totdat je het gewenste bedrag bereikt hebt. Door je aan je eigen afspraken te houden kan je regelmatig leuke winsten terugstorten op je saldo en weer een klein bedrag terugpakken om vervolgens online roulette te spelen. Het Parlay systeem zorgt ervoor dat je je geldbeheer beter op orde hebt.

Hoe werkt het Parlay systeem?

Wanneer je de Parlay strategie wilt gaan gebruiken moet je beginnen met vooraf een bepaalde winst in gedachten te houden en je hier aan vast te klampen. Het startbedrag moet prettig voelen en je saldo moet het toelaten. Elke keer als je geld wint, zal je de volledige winst opnieuw inzetten bij een volgende ronde.

Op het moment dat je geld gaat inzetten op de roulette tafel, is het van belang dat je op de 50/50 kansen inzet. Deze omvatten rood / zwart, oneven / even en 1-18 / 19-36. Wanneer je gaat inzetten op gebieden aan de binnenkant dan zal de kans dat het valt veel kleiner zijn en daardoor te riskant zijn.

Parlay Systeem

Voordelen van dit systeem

Een groot voordeel van het Parlay systeem is dat je op 50/50 kansen gaat wedden. Door een bepaalde winstbedrag in te stellen dan kan het vooruitzicht ook een goed gevoel geven. Tevens is een vooraf bepaalde winst ook snel behaald als je deze strategie toepast op de speeltafels van roulette. Laten we rechts even een voorbeeld geven van een aantal rondes tijdens het spelen van online roulette:

Je wilt €80 winst maken en begint met een startinzet van €5. Als je de eerste ronde wint dan zal je volgende inzet €10 zijn. De volgende winst zet je weer opnieuw in en dat is €20. Als je nogmaals wint kan je ervoor kiezen om €40 in te zetten. Na een aantal beurten sta je al op €80. Verlies je een ronde in het casino? Dan is alleen de winst verloren gegaan en valt het verlies mee. Winsten kunnen dus zeer hoog oplopen en de verliezen blijven beperkt.

Nadelen van dit systeem

In principe zal het Parlay systeem niet veel nadelen met zich meebrengen. Het is een eenvoudig te leren strategie en iedereen kan er gebruik van maken. Uiteraard kan het gebeuren dat je na het verliezen van een inzet weer opnieuw moet beginnen met de oorspronkelijke inzet.

Rondes achtereen verliezen

Ook is het mogelijk dat als je achtereen een aantal keren verliest, je saldo op een gegeven moment op zal raken. Zorg ervoor dat je niet ineens teveel risico’s gaat nemen om de verliezen proberen terug te winnen.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.