One Hit Wonder

Bij de one hit wonder strategie ga je wedden op een specifiek nummer op de roulette tafels. Het klinkt riskant en dat is het ook. Maar als het nummer wel valt dan kan je grootse winsten behalen met deze roulette strategie. De bedoeling is dat je constant op één nummer je geld blijft inzetten totdat hij valt – dat wordt ook wel het ‘one hit wonder’ genoemd. Deze term is ook erg bekend in de muziekindustrie waarbij een zanger / zangeres een nummer één hit scoort en je vervolgens nooit meer van diegene hoort.

En zeg nou eerlijk, hoe vaak komt het voor dat een artiest eenmalig een nummer 1 hit scoort en vervolgens deze positie nooit meer weet te bereiken? Dit is vergelijkbaar met de one hit wonder strategie waarbij jouw nummer op een bepaald moment hoort te vallen. Dit roulette systeem zal vereisen dat je blijft inzetten op dat ene nummer totdat het gaat vallen. Je nummer zult een nummer 1 hit zijn in dit geval, dus niet in de muziekindustrie maar op het roulette wiel zelf.

Hoe werkt het systeem one hit wonder?

Het is belangrijk dat je veel geduld hebt wanneer je het one hit wonder systeem voor roulette gaat gebruiken. Ook is het altijd lastig om in te schatten op welk nummer je gaat wedden. Wij raden je aan om allereerst de roulette tafel goed te analyseren alvorens je een keuze maakt.

Wat veel spelers doen is bekijken welk nummer in de voorgaande rondes nog niet gevallen is en dan gaan ze ervan uit dat hij 1 keer moet vallen binnen 36 beurten. Je zult ook erg koppig moeten zijn bij dit roulette systeem omdat je constant op een specifiek nummer geld in blijft zetten en soms kan het best lang duren voordat hij valt.

One Hit Wonder

Werkt deze roulette strategie?

Ervaren spelers zijn vaak groot fan van deze roulette strategie, terwijl anderen het juist proberen te vermijden. Uiteraard is het ook een makkelijk te begrijpen systeem voor beginnende spelers. Het enige dat je hoeft te doen is je geld in te zetten op 1 nummer op de roulette tafel en dit vol blijven houden.

Nadelen en geduld hebben

Het enige nadeel is dat je een grote hoeveelheid koppigheid en geduld nodig hebt om hiermee te winnen. Tevens zijn de winkansen van het hitten van een one hit wonder erg laag, namelijk 1 op 37 (inclusief 0). Als het erg lang duurt voordat je nummer valt en je al over het limiet heen zit en je meer dan 36 rondes hebt ingezet op dat ene nummer – dan faalt deze strategie.

Veel roulette varianten

Online casino’s hebben tegenwoordig verschillende varianten beschikbaar. Sommige van deze varianten hebben ook statistieken beschikbaar gesteld. Door daar naar te kijken kan je gemakkelijker een keuze maken. Wij zullen je niet garanderen dat je gekozen nummer binnen de 36 beurten valt, maar de kans dat het wel valt is groter dan dat het niet zal vallen.

Nummer binnen 36 beurten vallen

Op het moment dat je nummer valt binnen de 36 beurten dan heb je winst behaald met de one hit wonder strategie. Vervolgens zal je weer een nieuw nummer uitkiezen waarop je gaat wedden of je blijft je vasthouden aan dat ene nummer als het goed voelt.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.