New Barbi Systeem

Het New Barbi systeem voor online roulette is een progressief inzetsysteem en wordt gebruikt op de straat weddenschappen. Wel moet je bereid zijn om veel geld in te zetten per beurt om het te laten werken. Hoewel wij normaal gesproken niet echt dol zijn op progressieve roulette systemen, zijn we in dit geval wel. Wanneer je de regels goed opvolgt, is het mogelijk om het huisvoordeel van het casino goed omlaag te brengen en er geld mee te winnen. Wat wel aan te raden is dat je een winstdoelstelling instelt alvorens je begint.

Hoe werkt dit roulette systeem?

 • Allereerst ga je 16 beurten kijken naar welke straten het meeste vallen.
 • Na 16 beurten bekijk je welke twee straten het minste gevallen zijn en deze laat je uit het inzetsysteem.
 • Je zult nu één eenheid op de andere 10 straten inzetten. Wanneer deze inzet wint, win je 2 eenheden terug.
 • Verwijder alle fiches en zet je geld in op 9 straten en laat de straat die net won eruit.
 • Win je deze beurt weer? Dan win je 3 eenheden van de totale winst van 5 eenheden.
 • Begin nu weer opnieuw en zet in op 10 straten, win je deze weer dan zet je op 9 straten in en dan weer op 10 straten in. Dit blijf je doen zolang je wint, de inzetten zullen afgewisseld worden tussen 10 en 9 straten.

Door het New Barbi systeem te gebruiken zal je gauw opmerken dat je veel rondes juiste voorspellingen zult hebben. Dit komt doordat je 81% van de tafel bedekt bij het inzetten op 10 straten en 73% bedekt wanneer je op 9 straten inzet. Indien je in de sessie een beurt verliest, zal je overgaan op de progressieve inzetten.

New Barbi Systeem

Progressief inzetten

 • Na het verliezen van een ronde zal je direct teruggaan naar het inzetten op de oorspronkelijke 10 straten, maar nu met twee eenheden per straat.
 • Wanneer je wint, zal je de inzet die je zojuist geplaatst hebt weer verwijderen en zet je twee eenheden op 9 straten in.
 • Indien je deze bovenstaande twee weddenschappen wint, heb je de verliezen omgezet in winst en kan je weer teruggaan naar het inzetten van één eenheid per straat.
 • Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je beide weddenschappen verliest, dan zal je verder moeten gaan met de progressieve inzetten van het New Barbi systeem. Deze gaan als volgt.
 • Zet je fiches weer in op de oorspronkelijke 10 straten, alleen zet je nu vier eenheden in per straat.
 • Win je? Dan verwijder je de inzet op de straat die gewonnen heeft en zet je op de andere 9 straten ieder vier eenheden.

De strategie kan ook falen

De New Barbi strategie voor roulette kan ook falen. Wanneer je uiteindelijk ook verliest bij het inzetten van vier eenheden per straat, moet je het verlies nemen en stoppen met spelen. Wel is het erg zeldzaam dat je drie weddenschappen op rij verliest waarbij je 81% kans hebt om de juiste voorspelling te doen.

Per beurt 30 nummers inzetten

Met andere woorden – je zet per beurt in op 30 nummers, terwijl 7 ongedekt blijven. De kans om te verliezen is daardoor erg klein en om dit drie keer op rij te laten gebeuren, zal de kans nog kleiner zijn.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.