Kolommen systeem

Bij het online roulette heb je veel keuze als het gaat om de inzetmogelijkheden. Zo kan men inzetten op enkelvoudige kansen aan de buitenkant of op 1 tot en met 36 nummers aan de binnenkant. Ook heb je nog andere opties aan de buitenkant van de speeltafel zoals het burenspel en de kolommen. Bij het inzetten op een kolom, plaats je in feite een weddenschap op twaalf nummers tegelijk. Er zijn drie kolommen waar je gebruik van kunt maken als je graag de kolommen strategie wilt toepassen. Het zal 2 tegen 1 uitbetalen, wat betekend dat je met een inzet van 10 euro, direct 30 euro wint.

Hoe werkt het kolommen systeem?

Om het kolommen systeem toe te passen op de speeltafels van roulette, hoef je niet al teveel te weten van diverse strategieën. Het is snel en eenvoudig te leren, waardoor het erg populair is onder beginnende spelers. Zoals de naam al zegt – gaat het om weddenschappen op kolommen.

Kolommen Systeem

Beginnen met een startinzet

Begin met een startinzet op de eerste kolom. Je zult het dubbele van deze inzet op een tweede kolom plaatsen en het viervoudige van de startinzet zet je in op de derde kolom. Wanneer je speelrondes verliest zal je geleidelijk de inzet verdubbelen op alle kolommen. Hierdoor kan je het verlies van een voorgaande ronde weer terugwinnen.

Wanneer je wint vooraf beginnen

Wanneer je weddenschap juist is dan kan je weer vanaf het begin met een startinzet beginnen. Op deze manier zal je iedere keer winst behalen wanneer je een ronde wint. Het enige probleem eraan is dat er een groot budget voor nodig is en tafellimieten spelen ook een belangrijke rol.

Slechte opeenvolgende rondes

Het kan gebeuren dat je even een aantal slechte rondes hebt. Als je constant de inzet verdubbeld, kan dit hoog op gaan lopen. Hoewel het een makkelijk te leren systeem is, kent het ook zijn nadelen.

Een voorbeeld

Laten we zeggen dat we starten met een bedrag van €10 met het kolommen systeem. Deze zet je in op de eerste kolom (1 tot en met 12). Wanneer je nu verliest, zet je €10 in op de tweede kolom. Verlies je nogmaals? Dan zet je het verviervoudigde bedrag op de derde kolom. In dit geval dus €40. Wanneer je alsnog een vierde keer verliest, moet je in totaal 70 euro inzetten om alle verliezen terug te winnen. En als het wel goed gaat en je wint de ronde dan begin je weer van vooraf aan.

Kan het mij winst opleveren?

In feite is het mogelijk om met dit kolommen systeem winst te behalen maar zal dit niet altijd het geval zijn. Je kunt ermee de winkansen bij online roulette vergroten en meer kans maken.

Na paar rondes winnen leuke winsten

Door uiteindelijk een paar rondes tussendoor te winnen kan je al leuke winsten pakken. Als je heel veel ongeluk hebt dan kan het verkeerd uitpakken en verlies je forse bedragen.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.