RaRoulette Extreme

RaRoulette Extreme is een spel van de Extreme Gaming series van 4 Europese Roulette variaties met zijweddenschappen. Dit roulette spel is gebaseerd op de Book of Ra videoslot van Novomatic. De unieke combinatie van twee spellen in één wordt steeds populairder bij spelers die fan zijn van slotmachines en roulette. Op deze pagina zullen wij je uitleg geven over de spelregels en uitbetalingen. Wat wel belangrijk is om te weten is dat dit spel alleen in live casino’s gespeeld kan worden.

Ra Roulette Extreme

Hoe speel ik RaRoulette Extreme?

Wanneer men bekend is met Europees Roulette, zal deze variant ook een geschikt spel zijn. Het heeft een enkele nul en 36 nummers op een groen vilt weergegeven. Deze nummers komen ook op het wiel te staan en de bedoeling is dat de speler voorspelt waar de bal belandt. Alleen komt RaRoulette Extreme met extra inzetopties waarbij spelers ook kunnen raden welk symbool per speelronde valt.

Binnen- en buiten inzetten

Ra Roulette Extreme

Dit spel accepteert allerlei weddenschappen zoals binnen inzetten, buiten inzetten, het burenspel en de enkelvoudige kansen. Per ronde is er een tijdlimiet aanwezig van 20 seconden (omdat ook andere spelers aan tafel zitten). Een functie voor gevorderde spelers genaamd ‘Favorite Bets’ zorgt ervoor dat ze direct met hun favoriete nummers kunnen spelen via één klik.

Specifieke kenmerken

Naast de reguliere weddenschappen waarbij men fiches plaatst op de tafel of het burenspel, zal er nu een optionele zijweddenschap beschikbaar zijn. Boven de speeltafel wordt dit inzetgebied weergegeven en bevat 7 plekken.

Symbolen van Book of Ra slot

Symbolen van de beroemde Novomatic slot Book of Ra worden getoond. Als de bal in het roulettewiel wordt gegooid, zal ook de rol van Book of Ra aan de rechterkant van de live croupier gaan draaien.

Nadat het wiel tot stilstand komt

Nadat het wiel tot stilstand is gekomen zal het nog even duren alvorens de rol van de Novomatic slot tot stilstand komt. Nu zal worden bekeken wie de juiste voorspellingen heeft gedaan en worden er fiches uitbetaald.

Uitbetalingen en kansen

Ra-symbolen verschillen in uitbetalingen en kansen. Het Q-symbool biedt bijvoorbeeld 1:1 uitbetaling en een kans van 44,90%. Dan heb je de meest waardevolle symbolen zoals de Explorer en de Sfinx. Deze betalen 80:1 uit, maar komen minder vaak voor op de rol. Door op nummers en symbolen van het Book of Ra spel in te zetten, kan je twee keer zoveel kans maken op uitbetalingen.

Live roulette spelen

Doordat RaRoulette Extreme alleen live beschikbaar is, zal het van belang zijn dat de kwaliteit van de videostream in orde is. Gelukkig is Extreme Gaming een uitstekend softwarebedrijf, die voor HD-kwaliteit zal zorgen. Mocht je een slome internet hebben? Dan kan je als speler zelf de kwaliteit verlagen om alsnog het roulettespel soepel te laten verlopen.

Overschakelen naar andere modus

Er is ook een optie om over te schakelen naar een andere modus. Je kunt in volledig scherm spelen waardoor alles nog overzichtelijker wordt. Verder heeft het nog speciale functies zoals het zien van statistieken (koude/warme nummers, recente nummers en meer).

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.