Live Speed Roulette

Live Speed Roulette

Live Speed Roulette komt van Evolution Gaming en staat bekend als ’s werelds snelste live roulette spel. Geen lange wachttijden, niet lang wachten op andere spelers, maar gewoonweg snelle speelrondes spelen is nu mogelijk. Spelers klaagden al vaker dat het soms nét iets te lang duurde voordat zij weer inzetten konden plaatsen. Bij een live casino roulette spelen komt nou eenmaal met wat nadelen.

Live Speed Roulette

Tijd van het lange wachten is voorbij

Eén van de nadelen is dat ook andere spelers meespelen. Vanwege deze reden kon het soms iets langer duren voordat de volgende ronde gespeeld wordt.

Croupiers moeten uitbetalingen uitvoeren en andere spelers krijgen de mogelijkheid om inzetten te plaatsen. De tijd van het lange wachten is nu voorbij met deze live roulette variant!

Op welke apparaten kan ik spelen?

Studio’s in Riga

In eigen studio’s in Riga bevinden zich de roulette tafels van Evolution Gaming. Ook Live Speed Roulette wordt gestreamd vanuit Riga met live croupiers. De tafel is zo geplaatst zodat je met de camera alles overzichtelijk kunt bekijken. Het zal voor een meeslepende spelervaring zorgen!

Hoog tempo bij houden

De live croupiers zijn ook professioneel opgeleid om het hoge tempo van het spel bij te houden. Dit is van belang, omdat anders spelers ongeduldig worden (het is tenslotte ontwikkeld voor snelle rondes).

Hoe weddenschappen plaatsen?

Weddenschappen plaatsen op het Live Speed Roulette gaat net even iets anders dan normaal. Nu kan je geen weddenschappen meer plaatsen terwijl de bal niet in het wiel is. De bal zal altijd in het roulette wiel zijn! Nadat een ronde voorbij is en uitbetalingen worden verricht, wordt de bal al direct weer in het wiel gegooid.

Wanneer weddenschappen plaatsen?

Je hebt nu dus alleen maar de tijd om weddenschappen te plaatsen terwijl de bal al in tegenovergestelde richting van het wiel aan het draaien is. Statistisch gezien kunnen spelers ongeveer 50 extra speelrondes per uur spelen in vergelijking tot andere varianten van Evolution Gaming. De variaties zoals Immersive Roulette en VIP Roulette bieden dan wel weer andere inzetlimieten en opties, het zal nooit zo snel zijn.

Voordelen van deze roulette variant

De ontwerpers van Evolution Gaming hebben er alles aan gedaan om een spel te ontwikkelen dat ontspannen aanvoelt, maar tegelijkertijd razendsnel is. Dit is een zeer moeilijke taak, maar het doel is wel bereikt.

Twee keer zo snel spelen

Steeds meer spelers kiezen voor het Live Speed Roulette, om zo nog sneller fantastische winmomenten mee te maken. Het spel is twee keer zo snel en past goed tussen de andere roulette producten van dit bedrijf. Beter nog, het zal beginnende en gevorderde spelers aanspreken omdat er een grote variatie aan inzetlimieten beschikbaar is gesteld.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.