Golden Ball Roulette

Golden Ball Roulette

Golden Ball Roulette is een nieuw en interactief live roulette spel, ontwikkeld door Extreme Live Gaming. Bij dit spel kan men communiceren met de croupier en vertellen wanneer de bal 20 spins moet vrijgeven. Om de Golden Ball winnaar te worden, zal de speler met het hoogste totaal aantal winsten in 20 opeenvolgende rondes, deze titel mogen claimen. Verder zijn er nog een aantal speciale opties waarbij spelers zelf kunnen instellen wat de duur van het toernooi zal zijn. Er kan ook gekozen worden voor de vereiste omzet per spelers, maximaal vier winnende spelers of het bedrag dat gewonnen wordt per positie in het toernooi. De Golden Ball Roulette prijzen kunnen erg hoog oplopen en wordt alleen met een live croupier gespeeld.

Hoe speel ik Golden Ball roulette online?

Allereerst zal je een tafel moeten vinden bij een live casino. Dan kan je weddenschappen gaan plaatsen op jouw favoriete nummers. De geselecteerde speler zal een Golden Ball knop in beeld krijgen terwijl anderen de traditionele versie in beeld hebben.

Croupier gooit de bal in het wiel

Vervolgens kan de geselecteerde speler de opdracht geven aan de live croupier om de bal te laten draaien. De croupier gooit dan de bal in het wiel en zal het winnende nummer bekend maken als de wiel weer tot stilstand komt. De bonus die spelers winnen zullen afhankelijk zijn van de inzet en uitbetalingsregel.

Spelers die geselecteerd zijn zullen aan tafel ook instructies krijgen hoe zij deze variant kunnen spelen. Een overzichtelijk animatiepaneel zal in beeld komen en de speler kan ervoor kiezen om het toernooi van start te laten gaan.

Verschillende camerahoeken

Tevens is er een camera die ingesteld kan worden voor verschillende videobeelden. Zo kan hij inzoomen op het roulettewiel of de croupier goed in beeld brengen. Spelers zullen bij dit roulettespel 10 seconden hebben om een inzet te plaatsen of de croupier te instrueren om te beginnen met het draaien van het wiel.

Er is een hoge jackpot prijs aanwezig bij het Golden Ball Roulette online. Deze wordt altijd in de lobby weergegeven zodat iedereen weet waar ze kans op maken.

Er is een timer die afloopt, die aangeeft hoeveel dagen of uren er nog nodig zijn voordat de jackpot valt. Wanneer een evenement beëindigd is, zal het een scorebord tonen met de drie beste winnaars en de totaal aantal behaalde scores.

Golden Ball Roulette

Voordelen voor spelers

Zie hieronder en rechts een aantal voordelen voor spelers:

  • Croupiers kunnen bepalen welke prijzen ze aan spelers willen geven
  • Het roulette spel wordt gespeeld door middel van toernooien
  • Interactieve spelervaring en camera met X-modus functie
  • Hoge jackpot prijzen beschikbaar voor evenementen
  • Burenspel inzetopties aanwezig op de tafel

Jackpot en zelfde regels Europees roulette

Specifieke kenmerken van het Golden Ball Roulette is het feit dat spelers met elkaar (en de live croupier) kunnen communiceren. De jackpot per toernooi speelt ook een belangrijke rol bij deze roulette variant. Het spel is geschikt voor liefhebbers van roulette die liever in een competitief toernooi sfeer willen spelen.

Conclusie

Specifieke kenmerken van het Golden Ball Roulette is het feit dat spelers met elkaar (en de live croupier) kunnen communiceren. De jackpot per toernooi speelt ook een belangrijke rol bij deze roulette variant. Het spel is geschikt voor liefhebbers van roulette die liever in een competitief toernooi sfeer willen spelen.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.