Blackjack Pro | Soorten Blackjack | Gokgids.nl

Blackjack Pro

Blackjack Pro, ook vaak Professional Series genoemd, is een 3D vormgegeven blackjack spel. Met op de achtergrond piano muziek, coole animaties, en de mogelijkheid om met drie handen tegelijk te spelen, zorgen ervoor dat het één van de meest geliefde blackjack varianten is. Ook is er een extra optie beschikbaar waar spelers geld mee kunnen winnen. Deze optie wordt de Double Jack genoemd. Dit zorgt voor nog meer spannende momenten tijdens het spelen! De snelheid is in te stellen en de bekende optie re-bet (opnieuw met zelfde inzet spelen) is ook beschikbaar.

Eén keer splitsen per hand

Het Blackjack Pro wordt met vier standaard kaartspellen gespeeld. Er kan met drie handen tegelijk gespeeld worden. De spelers mogen één keer splitsen per hand (mochten ze dezelfde waarde hebben). De inzet kan verdubbeld worden na het zien van de eerste twee kaarten. Als je hebt gekozen om te verdubbelen dan zal je nog maar één extra kaart mogen ontvangen. Heb je gekozen om handen te splitsen? Dan mag je alsnog de inzet verdubbelen. En zoals bij veel blackjack varianten, mag je bij het splitsen van Azen niet de verdubbeling gebruiken.

Speel Blackjack Pro

Bonus Double Jack

Op de tafel kan je naast de gebieden waar je fiches plaatst, ook een inzet plaatsen voor de bonusoptie Double Jack. Je kunt winnen met de Double Jack bonus door bij de eerste of beide kaarten een boer in handen te krijgen. Als de eerste kaart alleen een boer is, betaalt dit 10x je inzet uit. Als beiden kaarten een boer zijn, betaalt dit je 25x je inzet uit. Zijn de beiden boeren ook nog van de soort schoppen? Dan ontvang je een aantrekkelijke winst van 100x je inzet. De winsten zullen wel afhankelijk zijn van de inzet die geplaatst is op het gebied met de “J” (Double Jack weddenschap).

Inzetten bij Blackjack Pro

De maximale inzet die op de Double Jack geplaatst kan worden is €5. Er zijn diverse inzetlimieten, waardoor de geldinleg op de reguliere gebieden wel hoger kunnen zijn. Er zijn speeltafels waarbij je met een minimum inzet van €1 en een maximum inzet van €40 kunt spelen. Maar je hebt ook blackjack tafels waarbij je al met €0,10 per hand kunt gaan spelen! Dit is een groot voordeel voor nieuwe spelers die nog niet erg bekend zijn met het Blackjack Pro spel.

Zijn er verschillende varianten?

Het is nou eenmaal een spannend spel met een leuke bonus optie. De gevorderde spelers kunnen hier hun voordeel uit halen omdat inzetten tot wel 100x verdubbeld kunnen worden. Al met al, een spannende blackjack variant, die gratis en voor echt geld beschikbaar zal zijn.