Double Attack Blackjack | Soorten Blackjack | Gokgids.nl

Double Attack Blackjack

Double Attack Blackjack is een kaartspel dat gemaakt is door de toonaangevende softwareontwikkelaar Playtech. Dit blackjackspel onderscheidt zich van andere varianten met zijn hoogwaardige kwaliteit aan grafische beelden en interessante spelregels. Terwijl Double Attack Blackjack niet de hoogste limieten zal hebben, zal het wel veel verschillende mogelijkheden hebben om te winnen.

Double Attack Blackjack Logo

Speelervaring Double Attack Blackjack

Double Attack Blackjack zal een nieuwe kijk bieden op het oude geliefde reguliere blackjack. Het zal unieke opties bieden, die niet beschikbaar zullen zijn bij andere blackjack variaties. Visueel gezien is dit een echte topper en steekt het met kop en schouder boven anderen uit.

Een mooi vormgegeven blackjack tafel kan gewijzigd worden in tien verschillende kleuren. Ook worden uitbetalingen duidelijk in beeld gebracht voor elke weddenschap. Daardoor merk je direct op dat sommige mogelijkheden genereuze winsten kan bieden.

Specifieke opties

Als je de inzet wilt verdubbelen, kan je aan het begin van je inzet, zowel de verzekering als basisinzet verdubbelen. Kies je ervoor om je hand over te geven? Dan zal de helft van de inzet en de ‘Double Attack’ teruggenomen worden. Een andere optie bij Double Attack Blackjack is nog nét iets interessanter. Deze wordt ook wel de ‘Bust It’ genoemd. Wanneer je één van deze gaat plaatsen, zal je wedden dat jij of de dealer zichzelf dood zal kopen op de derde kaart. Afhankelijk van met welke speelkaart de hand over de 21 heen komt, zullen er uitbetalingen tot wel 15:1 van toepassing zijn.

Belangrijke kenmerken

Er zijn nog een aantal belangrijke kenmerken bij het Double Attack Blackjack aanwezig die vermeld moeten worden. Allereerst wordt deze blackjack variant met 8 decks van 48 kaarten gespeeld. De tienen zijn ertussen uitgehaald (net als bij Spanish 21 Blackjack). Bovendien wordt er ook een andere uitbetaling gehanteerd bij de verzekeringsoptie. Wanneer je kiest voor een verzekering en de dealer een blackjack trekt, zal de uitbetaling 5:2 zijn, in plaats van normaal 2:1.

Meer geld ontvangen dan je oorspronkelijke inzet

Dit zal betekenen dat je meer geld ontvangt dan je oorspronkelijke inzet. Volgens documenten van dit spel is er een uitbetalingspercentage van 99,5% aanwezig. Daarentegen zal de ‘Bust It’ weddenschap een uitbetalingspercentage van 91,99% hebben. Met andere woorden is het huisvoordeel maar liefst 8,01% en niet erg ideaal voor een spel zoals online blackjack.

Playtech blackjack spel

In principe kan Double Attack gezien worden als een uitstekend spel en kan het standhouden tegenover velen andere spellen uit het Playtech spelaanbod. Het heeft een aantal interessante opties en omhelst besluiten die invloed hebben bij blackjack. Deze blackjack variant is zeker je aandacht waard en het is een echte aanrader. Het zal verkrijgbaar zijn bij de meeste Playtech casino’s, waardoor het niet moeilijk zal zijn om terug te vinden.