Gratis spins functie in online gokkasten

woensdag, 12 september 2018

Tegenwoordig zal je op bijna alle online gokkasten wel een gratis spins functie terugvinden. Ze staan bekend als gratis spellen of draaibeurten. Je ontvangt gratis spins op een online slotmachine, waardoor je zelf geen geld hoeft te betalen om de rollen te laten draaien.

De winsten zullen wel toegevoegd worden aan het saldo onder de rollen. Nu er bijna elke maand nieuwe gokkasten worden uitgebracht, zijn er diverse soorten gratis spins functies waar spelers van kunnen profiteren. Wel zullen ze eerst geactiveerd moeten worden door middel van een bonus of scatter symbool.

Informatie over free spins op online gokkasten

Het eerste dat we gaan uitleggen is hoe de gratis spins toegekend worden. Een van de simpelste manieren is drie scatter symbolen op actieve winstlijnen krijgen op de rollen van de slotmachine. In sommige slots zullen de gratis spins pas weggegeven worden als er een bepaald bonusspel actief is.

Iedere keer als er weer een speciaal symbool tijdens gratis spins rondes verschijnt, kan het gebeuren dat je nog meer spins wint. Dit is per videoslot verschillend. Het is ook mogelijk dat je gratis spins start met drie of meer symbolen. En als je het bijvoorbeeld met vijf symbolen in beeld gestart hebt – kan het nog meer spins toekennen.

Als tweede heb je nog gratis spins met een vermenigvuldiger. Deze spins functies zullen uitbetalingen vermenigvuldigen als de gratis spins actief zijn. Je kunt ze onthullen vanuit schatkisten of ze worden in de uitbetalingstabel duidelijk weergegeven. Neem als voorbeeld de Gonzo’s Quest van Net Entertainment. Wanneer je gratis spins start op deze videoslot, ontvang je een vermenigvuldiger cadeau. De winsten worden nog hoger per gevormde combinatie. Je saldo kan snel oplopen doordat je tot wel 15x je reguliere winst kunt pakken.

Je hebt ook nog een aantal gratis spins functies in online videoslots die nog meer opvallen. De laatste jaren is de technologie verbetert en komen softwareontwikkelaars met steeds betere functies. Een interessante komt van de videoslot Scrooge – van de makers Microgaming. Het laat je een aantal symbolen uitkiezen wanneer het bonusspel geactiveerd wordt. Deze symbolen zullen willekeurig gratis spins geven en wordt afgeteld vanaf een kalender. Het kan je gratis spins geven als de kalender op de datum 25 december terecht komt. De uitbetalingen zullen bij dit spel verdubbelt worden.

Welkom op Gokgids.nl!

Wat is je leeftijd?

Als gokgids.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.