Pokerbonus | Online Casino Bonussen | Gokgids.nl

Pokerbonus

Online poker bonussen zijn altijd interessant als je eens bij een pokersite wilt gaan spelen. Bonussen kunnen hoog oplopen, zodat je veel extra pokertoernooien kunt spelen.

Er zijn verschillende soorten bonussen zoals de welkomstbonus, reload bonus en rake. Op deze pagina zullen wij informatie geven over de poker bonus, hoe het werkt en hoe je ze kunt claimen.

Poker bonussen

Populair vanwege bonusaanbiedingen

Bij het kiezen van een pokersite wordt vaak gekeken naar de bonussen die zij bieden. Het is algemeen bekend dat het poker spelen op het internet juist zo populair is vanwege de bonusaanbiedingen. Zij geven deze om het aantrekkelijker te maken voor de speler, zodat men voor hun kiest.

Poker varianten

Terwijl vaak het pokeraanbod hetzelfde is, kunnen er wel meer spelers bij een site zitten. Varianten zoals Texas Hold’em, Pot limit Omaha, Razz en Stud Hi Lo zal je altijd terugvinden. Maar waar vind je de beste pokertoernooien? En welke biedt de hoogste uitbetalingen?

Hoe kan ik een pokerbonus ontvangen?

Geleidelijk vrijspelen

Geleidelijk kunnen poker bonussen vrijgespeeld worden. Als voorbeeld: Je zet €1,10 in voor een pokertoernooi en de rake is €0,10. €1,00 gaat naar de pot en €0,10 wordt ingenomen door de pokersite zelf.

Rake betalen

Nu heb je €0,10 rake betaalt. Bij cashgame tafels kan dit sneller gaan doordat je iedere hand ‘rake’ betaalt. Dus een aanrader om bonussen vrij te spelen zijn de cashgame speeltafels.

Vrouw die poker speelt

Waar vind ik de beste pokersites?

Op Gokgids.nl zullen we je voorzien van een aantal pokersites met licentie. Deze zijn betrouwbaar en bieden een ruim spelaanbod met de meeste pokervarianten. Ook spelen er genoeg andere pokerliefhebbers waardoor je gezamenlijk toernooien of sit ’n gos kunt starten. De sit ’n gos starten snel omdat ze binnen enkele minuten gevuld zijn.

Gekeken naar meerdere aspecten

Wij hebben niet alleen gekeken naar de pokerbonus, maar ook aspecten zoals hoe snel een toernooi gevuld is en hoe hoog de totale prijzenpot op kan lopen. Door een account te registreren kan je gelijk aan de slag en deelnemen aan een spannend pokertoernooi.

Free rolls en andere bonussen

Verder zullen sommige pokersites regelmatig leuke promoties beschikbaar hebben. Dit worden ook wel de reload bonus genoemd. Dit betekend dat je op een storting een extra percentage aan pokergeld ontvangt.