Win een miljoen met roulette in Monaco! | Gokgids.nl

Win een miljoen met roulette

Wat zou jij doen met een miljoen? Vrouwen gaan voor zekerheid, mannen laten de playboy in zichzelf los.

The winner takes it all. Dat geldt ook voor een bijzonder roulette-toernooi op zaterdag 17 maart in het Casino de Monte Carlo. De winnaar krijgt namelijk de volledige prijzenpot: één miljoen dollar cash!

Dromen zijn geen bedrog

Wie droomt er niet even weg bij het horen van zo´n hoog bedrag? Wat kun je allemaal doen met een miljoen? Lottotrekkerij EuroMillions legde deze vraag voor aan drieduizend mensen. En de uitkomst leverde bijzondere resultaten op. Zo ziet het verlanglijstje van mannen er totaal anders uit dan dat van vrouwen. In een notendop: vrouwen gaan voor romantiek en zekerheid, mannen laten de playboy in zichzelf los!

Wat willen vrouwen?

Denkend aan een miljoen, dromen vrouwen graag weg over de aankoop van een huis onder de zon, in landelijk Toscane bijvoorbeeld. Romantisch, maar tevens een goede belegging. Daarnaast kiezen de dames bijvoorbeeld voor de aanschaf een bijzondere diamant. Schitterend én waardevast.

En dan de mannen….

Mannen zijn minder sentimenteel; zij ontpoppen zich van huisvader tot playboy. Snelle auto’s staan hoog op het verlanglijstje en ook geavanceerde hebbedingetjes scoren goed. Voor hem geen romantisch huis voor twee in Italië, liever een luxe penthouse in New York, liefst helemaal voor zichzelf alleen. En als grenzeloos dromen dan toch is toegestaan, doe dan ook maar een kasteel, een ruimtevaartticket, een privé-jet en een jacht…

Of de toekomstige winnaar van het miljoen in Monte-Carlo er net zo over denkt, is nog maar zeer de vraag. Om te mogen deelnemen, moet je namelijk al een behoorlijk vermogen hebben verspeeld in de afgelopen tijd. De kans is dus aanwezig dat de op zaterdag gewonnen cash op zondag alweer wordt omgewisseld voor fiches.