Wedden op Darts | Wedden op dartwedstrijden | Gokgids.nl

Wedden op Darts

Kijk je graag darts op tv? Ben je groot fan van darters zoals Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen? Dan kan je vandaag nog via Gokgids.nl gaan wedden op darts en extra verdiensten behalen. Wanneer jij denkt dat je verstand hebt van darten, dan is het aan te raden om eens een weddenschap af te leggen op deze spannende sport. Met de komst van grote namen in de Nederlandse dartwereld, is de populariteit en interesse in darts ook gaan groeien.

Quoteringen

Potentiële winsten

Michael van Gerwen als winnaar van het WK, zal mensen maar een quotering van net onder de 2.0 opleveren. Maar denk je dat Raymond van Barneveld gaat winnen? Dan kan dit een hoge quotering van maar liefst rond de 35.00 quotering opleveren. Voor elke €1 die jij inzet, verdien je in dit geval gelijk €35, €34 winst dus!

Meer risico nemen

Soms is het bij het wedden op darts juist spannender om risico te nemen en op de underdog te wedden. En heel soms zal dit zelfs uitkomen! Dan zal het nog lekkerder voelen om gelijk te krijgen bij een dartweddenschap.

Wedden op Darten

Wedden op Darten

Wedden op PDC

Live wedden

Het live wedden op darts is wat het zo spannend maakt. Als een Raymond van Barneveld bijvoorbeeld achterligt in sets tegen een andere speler, dan zal zijn quotering als winnaar hoger worden. Denk jij aan een comeback?

Voel je het aan je water of heb je veel vertrouwen in deze Nederlandse topdarter? Dan kan je alsnog gaan wedden op Raymond van Barneveld. Wanneer Raymond uiteindelijk toch nog weet te winnen, zal je weddenschap meer geld opleveren.

Wedden op BDO

Wedden op DartenDe BDO kan gezien worden als de Jupiler League vergeleken met de Eredivisie bij het voetbal. De BDO staat ook wel bekend als British Darts Organisation.

Het was de eerste organisatie van grote dartstoernooien. De oprichters hiervan waren professionele darters, waaronder Eric Bristow, John Lowe en Phil Taylor. Ook zal het mogelijk zijn om op BDO darts te wedden.

Welke wedopties zijn beschikbaar?

Door op meerdere wedopties tegelijk te wedden, zal de quotering omhoog gaan. Op deze manier hoef je maar minder geld in te leggen om toch evengoed kans te maken op een mooi geldbedrag.

Meer opwinding

Als dartliefhebber zal er bij een weddenschap nog meer opwinding bij komen kijken. Je zult nu niet alleen de spanning van de wedstrijd hebben, maar ook de spanning van de kans op het winnen van geld.

Andere sporten om op te wedden Alle sporten


Wedden op Max Verstappen
Wedden op Max Verstappen
Wedden op Max Verstappen wordt steeds populairder. Hij heeft al voor grote verrassingen gezorgd door o.a. als jongste courier een race te winnen.
Lees meer
Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1
Wedden op Formule 1 is erg populair in Nederland. Dit komt voornamelijk door Max Verstappen op dit moment. Wed dus hier op de Formule 1 autosport.
Lees meer
Wedden op Ajax
Wedden op Ajax
Wedden op Ajax wordt veelvuldig gedaan in Nederland. Ajax is één van de top clubs van Nederland en heeft de meeste bekers in hun prijzenkast staan.
Lees meer
Wedden op PSV
Wedden op PSV
In Nederland is PSV op dit moment de nummer 1 in de Eredivisie. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen op PSV gaan wedden.
Lees meer

Wedden op WK

Wedden op Premier League

Het WK wordt één keer per jaar gehouden. Rond de kerst en begin het nieuwe jaar zal dit toernooi plaatsvinden. Goed het jaar induiken met een mooie winst op zak? Dan is het aan te raden om eens te gaan wedden op het WK darts. Meld je vandaag nog aan bij een online bookmaker via Gokgids.nl en je bent verzekerd van een betrouwbare bookmaker met licentie.