Geldbeheer in online roulette - Geld beheren bij roulette - Gokgids.nl

Geldbeheer in online roulette

Geldbeheer in roulette

Geldbeheer in roulette

Door je goed te focussen op het geldbeheer in online roulette, is het mogelijk om vaker met winst een online casino te verlaten. Het wordt ook wel ‘bankroll management’ genoemd. Geldbeheer is niet voor iedereen weggelegd.

Er zijn verschillende soorten spelers en iedereen heeft zijn eigen manier van spelen. Je kunt van risico’s houden of juist liever voorzichtig te werk gaan. In dit artikel geven wij uitleg over hoe je je geld beter kunt beheren in het bekende tafelspel roulette.

Verschillende soorten spelers

Online zullen spelers verschillen in hun behoeften. De één neemt risico’s en zal het niet erg vinden om zijn / haar volledige saldo te verliezen. Ze verliezen nog liever geld dan dat ze een klein beetje winnen. Dit komt doordat ze hebberig zijn en graag veel geld willen verdienen. Je hebt ook nog spelers die al met een klein beetje genoegen hebben. En je hebt spelers die ertussen in zitten.

Meer inzetmogelijkheden

Het mooie aan online roulette is dat het diverse inzetmogelijkheden heeft. Daardoor kan het voorzien in de behoeften van veel soorten spelers. Ieder type speler zoals bovengenoemd kunnen terecht en geld inzetten op hun eigen manier. Nog een voordeel van roulette is dat het huisvoordeel van iedere weddenschap gelijk is.

Weddenschappen met hogere uitbetaling

Spelers die graag risico nemen willen op zoek gaan naar weddenschappen waarbij je meer dan 5x de oorspronkelijke inzet uitbetaalt krijgt. Weddenschappen die hieraan voldoen zijn bijvoorbeeld de straat inzet (betaalt 11x), de split bet (betaalt 17x) en de weddenschap op een enkel nummer (betaalt 35x). Je hoeft niet direct voor een enkel nummer te gaan. De kans dat het valt is namelijk erg klein.

Risicovolle spelers

Voor je bankroll is het beste om te beginnen met een split bet. Ook moet je in de gaten houden hoeveel fiches je hebt en hoe lang je speelt. Als je na verloop van tijd je fiches met 25% ziet dalen en er een bepaalde tijd is verstreken – ga dan over naar de inzetten op een straat. Spreek met jezelf van tevoren af wat je winst- en verlieslimiet is en hoeveel tijd je aan de speeltafels wilt doorbrengen. Na nog langer spelen kan je kiezen voor een weddenschap op een enkel nummer. Hoewel je kunt eindigen met een saldo van nul, zullen de overwinningen groot zijn.

Risicomijdende spelers

Spelers die liever risico’s mijden, zullen genoegen nemen met een enkelvoudige kans. Dit heeft een 50 procent kans van slagen. Er zijn drie inzetmogelijkheden die als enkelvoudig kunnen worden beschouwd. Je hebt rood / zwart, oneven / even & 1-18 / 19-36. Als je tijdens een sessie meer winst behaald dan verwacht, kan je ervoor kiezen om meer risicovolle weddenschappen te plaatsen. Wanneer de opgespaarde winst verloren is gegaan, zal je weer terug moeten terugschakelen naar de enkelvoudige kansen.

Spelers die het middenpad bewandelen

Dan heb je nog de spelers die ertussenin zitten. Deze zullen hun geld inzetten op gebieden die meer risicovol zijn. Ongeveer 25% van de bankroll kan gebruikt worden hiervoor. De rest van het saldo gebruik je voor de betere kansen zoals rood / zwart, kolommen of een hoekinzet. Ook kunnen er grotere inzetten geplaatst worden op de enkelvoudige kansen. Probeer bij winst wat geld opzij te leggen en te reserveren voor een volgende sessie. Hierdoor blijft het originele saldo gedekt.