De truc waarmee je Sportweddenschappen gaat winnen - Gokgids.nl

De truc waarmee je Sportweddenschappen gaat winnen

 

De uitspraak die ik nu ga doen zal zeker enig sportwedder choqueren. De meesten van ons hebben de indruk dat iedereen die wed op sport in de lange termijn wint. Zolang ze maar lang genoeg volhouden, maar dit is niet waar.

Je bent niet verast? Natuurlijk niet! Iedereen weet dat de bookmaker uiteindelijk een groot voordeel heeft op de speler. Maar wat als er een manier zou zijn om de rollen om te draaien; wat als de sport wedder altijd het voordeel zou hebben?’

Feit is dat dit mogelijk is.

Heb je ooit van de term “advantage player” gehoord? Dit is hoe gokbedrijven spelers noemen die alleen wedden als de kansen in hun voordeel zijn.

Bookmakers hebben “gemiddeld” een voordeel van 4,55%. Op de speler. Maar het sleutelwoord is “gemiddeld”; de gemiddelde speler gaat teveel weddenschappen met slechte kansen aan. Of je doel nu is om een professioneel sportwedder te worden, of om gewoon een beetje geld bij te verdienen. De eerste stap is om te stoppen met -EV weddenschappen.

Als je weet wat er bedoeld wordt met -EV en +EV, skip dan dit stukje en lees hoe je +EV weddenschappen kan vinden. Als je niet bekend bent met dit concept, lees dan verder.

Expected Value (EV) Uitgelegd

Expected value (verwachte waarde) is een term die professionele gokkers regelmatig gebruiken. Om makkelijk uit te leggen wat het betekend gebruik ik een voorbeeld.

Stel dat wij hebben besloten om een potje “kop of munt” te spelen. We gooien munten op,  jij geeft mij € 1 bij kop, en ik geef jou € 1 bij munt. In deze situatie zouden we voor eeuwig munten op kunnen gooien zonder dat iemand daar voordeel van heeft. Deze specifieke weddenschap heeft een neutrale  “expected value”. Laten we nu stellen dat ik klaar ben met het opgooien van munten en wil stoppen. Maar omdat jij nog heel graag door wil gaan, bied je me een betere deal aan. In deze nieuwe deal betaalt je me ​​$ 1,10 bij kop en ik betaal je nog steeds $ 1,00 bij munt.

Nu win ik dus de helft van de tijd € 1,10 en verlies ik de helft van de tijd € 1,00. Als we 100 keer spelen, zou ik dus €55 winnen en €50 euro verliezen. Het feit dat ik elke keer dat ik een munt opgooi een positieve verwachting heb geeft mij dus een positieve expected value (+EV). En als degene die mij het voorstel aanbiedt, heb je het tegenovergestelde. Elke keer dat je een munt opgooit heb je een negatieve expected value (-EV).

+ EV sportweddenschappen vinden

De redenen waarom de meeste sportwedders geen tijd besteden aan het leren van de trucs van advantage players, is omdat het erg tijdrovend is, de meeste geen idee hebben waar ze die informatie kunnen vinden, of ze het gewoon geen leuk onderwerp vinden. Als je op zoek bent naar iets leuks, raden we je aan om te gaan paintballen, een uitstapje te maken naar het pretpark of wat dan ook. Als je echt geld wilt verdienen, moet je weten hoe je  + EV-weddenschappen kunt herkennen.

Het is belangrijk om te beseffen dat de EV geen vaste waarde is. De EV is maar ‘verwacht’  en kan verschillen, vooral op korte termijn. Als je bijvoorbeeld veel voorkennis hebt over een wedstrijd, kan het zijn dat de door jou berekende kansen verschillen van de kansen die een bookmaker biedt.

Je moet dus altijd voordat je een weddenschap plaatst goed kijken of de kansen die de bookmaker heeft berekend wel klopt met hoe het in de werkelijkheid is. Gebruik jouw kennis en gezond verstand om de bookmakers te slim af te zijn. Wed ook alleen maar op wedstrijden waar je echt verstand van hebt.

Als je dit allemaal onder de knie hebt, loop je al kilometers voor op de rest. Want terwijl andere sportgokkers veel geluk nodig hebben om te winnen, geldt het tegenovergestelde voor jou. een “advantage player” die zijn kalmte behoudt tijdens downswings en alleen maar + EV-weddenschappen plaatst is voor een bookmaker haast onmogelijk te verslaan. Probeer altijd de + EV weddenschappen te vinden, als je dan nog verliest kun je pas echt zeggen dat het pech is.

 

We wensen je veel succes en we hopen dat de volgende keer je de uitspraak “de meeste sportgokkers verliezen op de lange termijn” hoort, je aan dit artikel denkt. En dat jij beter weet.