Follow the Bitch | Casino Films | Gokgids.nl

Follow the Bitch

Follow the Bitch

Deze komische pokerfilm is geschreven en geregisseerd door Julian Stone met in de hoofdrollen Ray Porter, David Teitelbaum, Dion Luther en Milssa Lechner.

De film gaat over een groep single mannen die bij elkaar komen voor hun pokeravond, die opeens ruw wordt verstoord door de aanwezigheid van een vrouw.

Pokeravond

Een groep vrijgezelle mannen van rond de 30 jaar oud komt bij elkaar om te gokken op hun wekelijkse pokeravond. Een van de mannen, Andy, kondigt echter aan dat hij gaat trouwen.

Iedereen is blij om dit nieuws behalve Bill, een gefrustreerde schrijver die nogal sarcastisch uit de hoek kan hopen. Vrouwen staan erg hoog bij hem op de lijst staan om over te klagen.

Als ook ineens een vrouwelijke collega van Andy genaamd Liz op komt dagen om een avondje mee te spelen met hun pokerspel, is Bill hier helemaal niet blij mee. Liz blijkt een leuke meid te zijn en ook nog eens een uitstekende pokerspeelster.

Verliefd

Tijdens het pokeren gebeurd er ontzettend veel op en rond de pokertafel, inclusief verschillende gesprekken via de mobiele telefoon, roddels in de keuken en verschillende subplots die de kijken aan de buis gekluisterd houden.

Karl, die erg verlegen zit om een date, raakt ineens verliefd op de vrouwelijke pizzabezorger die aanbelt. Andy is vermorzeld als hij erachter komt dat zowel Gordo en Ty een geheime affaire hebben met elkaars vriendin. De zesde pokerspeler Blake komt dan ook nog eens veel te laat aan omdat hij een acteur is die de rol van Henry Kissinger aan het oefenen is.Tijdens alle gebeurtenissen ontwikkelt er ook stiekem wat moois tussen Liz en Bill.